yoyo futás

2010.12.11 Szombat, 08:15:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

08:05:00

Távolság

43.5 km Szint: 2216 m

Tempó

11:09 p/km (5.38 km/h)

Edzésleírás

Börzsöny Vulkántúra gankival.

Igazság szerint sokat nem beszélgettünk ,egyrészt mert én ganki mögött 10 méterrel voltam végig.  nyirm Nem úgy ment mint gondoltam :( A Börzsönynek sokat adtam ma . Magas volt a pulzusom is,ezért is nem ment úgy a felfelé .11 órát dolgoztam,de nem ez a lényeg,máskor is ennyit szoktam TT előtt,de nem tudtam elaludni,,fél egykor néztem utoljára az órára  és 4 :25 kor meg már fel is keltem . Egy  jó alvás biztos ér néhány p ütést.

Na de ,hogy a lényegről is essen néhány szó,aki ott volt tudja ,hogytiszta jég volt a hó alatt végig. A cipőm állandóan kipörgött,és jó néhányszor elestem . A Fekete -vögyben akkorát,hogy hasra fordultam .de itt nem ütöttem meg magam,viszont a Taxi nyiladéknál egy köre estem oldalt,na annak szép nyoma lett . A jeges patakátkelés hmmm na itt elszaladgáltunk pár percet ide oda ,,de sehol egy kő vagy egy kidőlt fa ...BörzsönybenVégül annyira ügyesen átjutottunk íííííííí . Először beszúrtam ganki botját a kövek közé,és átlenditettem magam .Ganki utánam dobta az övtáskát.vissza dobtam a neki botot,és következett ganki,,na ő is ügyesen átjutott,nem akartunk bele esni ,mert a jeges víz tuti ránkfagyott volna . így is fent a bércen összefagyott a szempillám . Kemény volt ez a mai  a Börzsönyben nagyon kemény emelkedők vannak .Főleg a 2. NHH :) innen a 7 kilit keményen lefutottunk ,és éppen még sötétedés előtt beértünk,,monnyuk már elég szürkeség volt ,,,  Mikivel ,és sipivel is taliztunk ,több futrinkával nem,mert mindenki előbb indult.

Sok mindent eszembe jutott ,mikor beértünk a célba ,de főleg az mikor Börcsök Andris a kezembe adta a Lefagysz kiirást :)   Eképzelni sem tudom,hogy én tavaly ezt megcsináltam ,,és ott nem 1 patak volt hanem 7 .

Szóval itt is voltam első Börzsönyi látogatásom,és hát egy csodás napos időben Hollókő,és Salgóvár  na az maga lehet csoda .

ja ,és az Under Armour felsőt szárazon vettem le magamról !

A zoknimról cipőmről viszont nem nyilatkozom :))

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
08:05:00 43.5 11:09 5.38 2216 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

18 hozzászólás

pátyalso képe

pátyalso 4905 napja

Nagy gratula !! A Börzsöny nem viccelt most sem:) 

nyaff képe

nyaff 4908 napja

:-)

Boszi72 képe

Boszi72 4908 napja

Ügyes voltál Yoyo! Mostanában valahogy ilyen kalandos túrák jutnak, de ezért szeretjük ezt sportot, mert izgalmas, nem?

Bozót képe

Bozót 4909 napja

Gratula, szép kis futás lehetett! Irigykedtem ezerrel :P

eftomi képe

eftomi 4909 napja

Gyönyörű és egyben embert próbáló túra volt! Az egyik patak átkelésnél öt-hat lépésből lehetett volna megoldani az átkelést, de csak négy-ötöt sikerült a köveken egyensúlyozva lépegetnem a reménybeli átkelés felé szárazon. Már csak egy-két lépés maradt hátra, amivel egy kőre kellett lépnem majd a partra. A kő megborult és azzal a lendülettel majdnem térdig belecsobbantam a friss vízbe. Na onnan kezdve nem sok sz*rt ért a Gore-tex a cipőmön. Gratulálok a futókiránduláshoz!

nedus képe

nedus 4909 napja

Szép , kemény menet volt ! De , hát tudod : a Börzsöny nem viccel !!(látod , eddig kétszer voltál , és mind kétszer a csúnyábbik arcát mutatta .Pedig van neki gyönyörű is !)
dildi képe

dildi 4909 napja

Azt hittem ezt is úgy kezded, hogy: nem mondom meg hányszor estem el:))))))))) Bakkikám Téged ha esetleg valaki "megverne", Gábor meg sem kérdezné, hogy mi történt, mert fel sem tűnnének Neki a lila foltok rajtad:)))))))) Valld be, hogy miatta cilánok, mert szereti, ha cép cinesz vagy!!!?? Ügyes voltál Cillagom!!

gergő képe

gergő 4909 napja

gratula yoyoka! ez kemény menet volt, ismerjük a börzsönyt!! nyáron kicist könnyebn ez a menet, próbáld ki akkos is. jó pihit, lazítást!

mjoci képe

mjoci 4909 napja

Gratulálok Cillagom.

Edyth képe

Edyth 4910 napja

Yoyokám,nagyon gratulálok,ügyesek voltatok!!!

Jó pihenést.

Iljusin képe

Iljusin 4910 napja

Drága Yoyoka! Tudtam, hogy ott leszel, és gndoltam már előttem mész valahol.....kár hogy nem találkoztunk. Szilvi is ott volt. No talán majd máskor! Ismét ügyes voltál, de hát ez nem meglepetés::::::-)

prókátor képe

prókátor 4910 napja

Hatalmas Gratula!!! Szép volt!

cica66 képe

cica66 4910 napja

A mostoha körülmények még értékesebbé teszik ezt a túrafutást..:)..Gratula!!!

Kicsi képe

Kicsi 4910 napja

Micsoda kalandornő vagy Te!!!! :))

Gratulálok, és jó pihenést!!!

ganki képe

ganki 4910 napja

Gratulálok itt is! Köszönöm, hogy együtt mentünk végig. Jó volt a társaságod, mégha nem is beszélgettünk sokat. Felfelé menet én sem vagyok beszédes. :-) És nem is maradtál le...valamikor te mentél elől. Remélem karácsonyra hoz neked a nyuszika egy új terepfutó cipőt, megérdemled. :-)

mateve képe

mateve 4910 napja

Gratula!!! Ügyesek voltatok csajok!!!

solkima képe

solkima 4910 napja

Kialszod, kipihened magad és akkor más. Olyan szépen mentetek, hogy dícséret. Messzire elhallatszott a téli csendben az örömujjongásotok a patakátkelésnél. Gratula és vár minket a Lefagysz. Remélem ott már igazi tél lesz.

Sipi képe

Sipi 4910 napja

Kemény volt bizony ez a tegnapi túra! Megörültem Neked mikor taliztunk ott a sikeres patak átlelés után....:))) Jobb erőben éreztem magam mint tavaly, mégis közel 1 órával rosszabb időt mentem...., ez mindent elmond a talaj viszonyokról!

Gratulálok Yoyoka, és jó pihenést (ami gondolom már megvolt....)!

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!