monique futás

2010.11.02 Kedd, 19:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:58:37

Távolság

10 km

Tempó

05:52 p/km (10.24 km/h)

Pulzus

Átlag
175
Minimum
0
Maximum
184

Edzésleírás

laza futáska... 6:00 körül akartam. mert edzéstervet még nem kaptam meg. gondoltam ez egy jó tempó lesz - mert olvastam tegnap egy jó kis cikket arról hogy kb. milyen intenzitáson kell alapozni :) abból számoltam ki ezt. nem mintha már most alapoznék, az majd télen lesz. ja, a cikk nem maffetone által íródott, különben 6:40-6:50 lenne az a 6:00 :))

a pulzus már az elején magas volt (173-174), nemtom miért, de legalább nem emelkedett utána gyorsan (még jó, ilyen tempó mellett ne is). 179-en túlra az utolsó kb 1500m-en ment, a max. (184) a hídnál az emelkedőn volt. és még az nem tetszett, hogy az agyam csak a 2. körre kapcsolt ki, addig nagyon lassan telt az idő :) utána már gyorsan :)

1. kör 29:10, 2. kör 29:27, ennyire lett egyenletes anélkül h nagyon figyeltem volna a tempót :)

nem volt kedvem fázni utána (mert vásárolni is akartam kaját mielőtt hazamentem), ezért két réteggel a derekamon (az egyik a jó vastag eső/széldzseki)... :) maga a futás még mindig 1db rövidujjú pólóban megy (meg vékony hosszú nadrág de csak h ne fázzak előtte és utána, különben térdig érne). láttam mások sapkában futottak meg hosszúujjú felsőben, nincs melegük? vagy csak én vagyok arra érzékeny hogy fedi-e vmi a fejemet meg a karomat...?

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:58:37 10 05:52 10.24 0 0 184 175
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

16 hozzászólás

monique képe

monique 4981 napja

kimaradt egy kritérium... este is ki legyen világítva rendesen...

monique képe

monique 4981 napja

kb. úgy mint az avatarodban.

monique képe

monique 4981 napja

nekem nem olyan kultikus de praktikus nagyon. persze azért jó látni a többi futót is.

de lényegében még mindig arra kérlek, mutassál egy helyet ami közelebb van ahol sík aszfalton lehet hosszan futni (és nem utcai járdáról beszélünk meg nem a rakpartról, az túl zsúfolt).

érdekes h a ruhád meghagyták :)

deréktémába belegondolva, tkp. nekem is köldök alatt van mindig a ruha. simán lehet hogy félreérthető a "derékra kötés" kifejezésem. én a köldök alatt és csípő között kötöm meg.

Bozót képe

Bozót 4981 napja

A MAC előtti Bozótba én is tettem cuccot, a márkás ruházathoz nem nyúltak, de a kaja és innivaló eltűnt ....

Bozót képe

Bozót 4981 napja

Egyszerűen utálom ha valami a derekam körül van. Nadrág, övtáska, stb csak köldök alatt lehet :)

Zoli, nektek talán kultikus, nekem csak egy sziget .....

monique képe

monique 4981 napja

egy ezresbe, ha jól tudom. én azt drágállom.

Briel képe

Briel 4981 napja

Én is derékra kötöm a cuccot, de már hosszú ujjúban futok. Ja, és csak egy idő után van melegem benne, :) Utána nagyon jó belebújni a dzsekibe!! A MAC-ban le lehet tenni a cuccot? Nem is tudtam... Mennyibe kerül, tudja valaki?

monique képe

monique 4981 napja

:)) én a belső úton szeretek menni. ha szerencsém van, leginkább este, amikor kihalt, egész jó kis transzba lehet kerülni ott egy idő után :) (jó tudom, veszélyes... úgyhogy egy ideje korábban megyek :) )

a külső kör se rossz, ott a többi futót szeretem figyelni, vicces hogy mindenkinek más a stílusa stb :)

pátyalso képe

pátyalso 4982 napja

Én Újpalotáról is jártam a Szigetre volt hogy naponta kétszer.Egy jó futófelkészüléshez nagyon kell az a kultikus sziget.

monique képe

monique 4982 napja

pátyalso: én félnék h vki ellopja :(

Bozót: na igen mindenki tök más :) elvileg nekem se olyan nagyon széles, úgyhogy valóban jól meg kell kötöznöm derékon, de szerencsére nem akadályozza a légzést. ja a csomót duplára kötöm, másképp gáz lenne. :) miért nem viseled el amúgy derékon?

buda és sziget... ha sík aszfaltot akarok... tudsz jobbat ami nincs túl messze? :)

Bozót képe

Bozót 4982 napja

Nekem a derékrakötősdi a baromi keskeny csípőm miatt nem annyira élmény, mellesleg derékon nem is viselek el semmit, max egészen lent csípőn.... ( Budáról meg nem mennék a szigetre, de ezt már mondtam :)

10fokban még én is pólóban, de azért nem szeretem ha fázik a karom, így inkább hosszúujjú és feltűröm az ujját ha kell. 

pátyalso képe

pátyalso 4982 napja

Azokon akikre céloztam plusz 22 -ben is rajtuk van a cucc,neked meg szükségszerűség.Egyszer a MAC utáni  játszótér előtt található sűrű bokrokba rejtettem el futás előtt a váltásruhámat,hogy ne kelljen magamra kötni:))

monique képe

monique 4982 napja

most azt akarod mondani h nem profi dolog így vinni magammal a felesleges ruhát? :) versenyen amúgy nem csinálom, inkább leadom ruhatárban. de a szigeten nem megyek be a MAC-ba csak emiatt..

pátyalso képe

pátyalso 4982 napja

Ha nem ismernélek már és meglátnálak így futni az jutna eszembe,hogy itt egy nyuszi/aki nem újra tanul bicózni:)/aki a plázalátogatási-kör előtt fitneszel egy nem megerőltetőt:)) Nade a kivételek erősítik a szabált.:)Meg van olyan emlékem is a Viviről,amikor még nem járt póló a nevezéshez,hogy 3:40-es tempónál derékkötős csajszikat és makkoscipős csávókat előzök le 11 kilinél a Margit hídon. Ezek visszasétáltak a Margithíd budai hídfőjétől,aztán visszaálltak a tömegbe.

monique képe

monique 4983 napja

szerencsére nekem nem esnek le. lehet pasiknak ez nehezebb :) (oké nem olyan széles a csípőm de azért nem ffi vagyok, az is biztos.)

szkafanderre kíváncsi leszek :D :D

pátyalso képe

pátyalso 4983 napja

Engem a derékra kötött cuccok/egy ruhadarab, nem kettő!/ zavarnak,főleg hogy csak úgy tudom felkötni,hogy leesnek:)Télen majd szkafanderben fognak futni a fázós sporik. Egészségedre.

Felszerelések

Saucony grid phoenix 3_2 w
Egyéb Garmin FR 305