monique futás

2010.10.08 Péntek, 14:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:09:28

Távolság

11.1 km

Tempó

06:15 p/km (9.59 km/h)

Pulzus

Átlag
163
Minimum
0
Maximum
172

Edzésleírás

na végre futás! :) szigeten nagyonnyugis lazulás... elvileg 6:25-ben kellett (ami a 65%-nál azért picit lejjebb van), de azt mondta edző hogy a 2. felében ha úgy érzem megy, akkor lehet 6:12-re gyorsítani. izé, azt hogy értette h ha úgy érzem megy az a tempó is?!?! mindegy... :P

szóval, ez is egy olyan elalvós tempó lett, de azért jó volt :)) nehéz volt elég lassan menni, volt egy olyan érzésem h na ennél kisebbeket már nem tudok lépni, és a 2. felében tényleg be is "gyorsítottam" a 6:12 körüli tempóra. ha nem tettem volna, akkor az átlagpulzus max. 162-re jött volna ki sztem :) így pedig a gyorsítással együtt ment fel az 500m köridők átlagpulzusa 159-ről 166-ra a végére (ez kb 164 lenne, ha nem gyorsítok).

gyanús ez az alacsony pulzus, nagyon gyanús! :)) még ez a tempó nem ment ennyire alacsonnyal, esküszöm. ez ma lehet hogy ment volna végig maratonon a pulzus alapján :) bár ki tudja :). és szubjektíven annyira alacsony volt az intenzitás, hogy az agyam nem akart rendesen kikapcsolni... pedig régen a 160-164 zónában ami kb. megfelel a mai pulzusnak, még elég jól kikapcsolt. lehet akkoriban (régebben) vhogy "intenzívebb" volt a terhelés?

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:09:28 11.1 06:15 9.59 0 0 172 163
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

monique képe

monique 5007 napja

jobb, mert így nem futok 2 órásokat úgy állandóan hogy a végén úgy érzem h nem csináltam semmit :)) most legalább úgy érzem h csinálok is vmit! nyáron a 150-es pulzuson egyszerűen képtelen voltam terhelni a keringésem vagy a lábaim vagy akármit, bár jó volt menni így "örökké" feelinggel :)

dgabica képe

dgabica 5007 napja

Annyira keveset vagyok most fenn, hogy nem is tudtam, hogy van edződ. :-) Jobb így? Mi a tapasztalat?

monique képe

monique 5008 napja

téli álom? neeee :P

Hauanita: ez azért nem volt erőltetetten lassú. csak kényelmes lassú. tök jól esett! ilyen maratoni tempó lehet :) (nem futottam még maratont de úgy képzelem h a maraton első fele röhejesen könnyűnek érződik. jól gondolom? :) )
mondjuk a 6:30-en kívüli, na az lenne erőltetetten lassú. nyáron még a 7:30-on kívülit éreztem erőltetetten lassúnak, ez változott :) (a hozzá tartozó pulzus nem változott ennyire durván, tehát ez részben a megszokás kérdése is)
de persze tudok futni 9p-esben is, ha beszélgetés megy, ebben tök igazad van :)) (csak azért 9p-esnél inkább sétálok. a 8:30, ott már oké a futás mert lazább mint az azonos tempójú séta.)
sok sikert a pickhez :)

Hauanita képe

Hauanita 5008 napja

Hajrá-hajrá!
Elismeréssel nézem, amiket Te itt futsz, nekem ilyen edzésprogramhoz (már?) nem lenne türelmem :)
Én az erőltetett lassú tempót sose szerettem amúgy, amikor próbáltam, nekem jobb az, ahogy a szívem/lelkem diktálja. Más kérdés, ha valaki olyannal futok, aki eleve lassabb tempójú, olyankor, ha beszélgetősre fogom, simán megy, és akkor általában nem is érdekel a tempó.

Kérdéseidre válaszolva:
A Pick futás (holnap) 6km. Valszeg megy majd beljebb, mint 5 perc, csak nem akarom tépni magam, és ötpercesben még jól esik a futás.
A másik. Tegnap nem "kellett" volna lassítani, csak általában lassabban futok, mint az 5:30, azért volt furcsa, hogy most belül volt a 8 kili átlaga. De jó volt, jól esett, (nekem) ez a lényeg :)))

RemAti képe

RemAti 5008 napja

Jön az ősz, aztán a tél és kezdődik a téli álom. -:)  A terheléshez pedig hozzá szokik az ember fia\lánya

Felszerelések

Nike lunarglide 2 w
Egyéb Garmin FR 305