yoyo futás

2010.10.02 Szombat, 11:03:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:43:00

Távolság

21 km Szint: 1050 m

Tempó

07:46 p/km (7.73 km/h)

Edzésleírás

X2s Terepfutó verseny .

Fidoval taliztam a rajtban,meg sok kedves ismerőssel . Mivel a rajt fél órát csúszott ,töbször is bementünk az épületbe melegedni . A hátam vizes volt ,fido meg lobogó gatyába jött,brr.Aztán nagy nehezem előtték a rajtot,3  kört futottunk ,igen dombos terepen . Elég sokat bele is gyalogoltam:/ A frissités nem volt rossz ,7 kilinként tea banán alma csoki ,a jelzés is kiváló volt,útközben pályairányitók is voltak.Egyszóval nem lenne rossz,de asszem mégsem megyek többet. Elvártam volna,hogy legalább annyit mondjanak,ha már chippes időmérés volt,hogy gratulálok az éppen  beérkezőnek. A nevemet se kell mondani ,csak valamit könyörgöm ott álltak 3 an a célba ,és se egy taps ,se semmi . Akkora ürességet éreztem nyirm ,beértem és ennyi volt ?(egy srác kicsit messzebről odakiálltott és megtapsolt köszi )   Az eredmény hirdetésnél is óvnunk kellett ,,,fido mondta ne hagyjam ,ugyanis engem elfelejtettek díjazni,Az első szeniort,a felnőtt nőkkel díjazták.

Aztán mikor szóltam,megnéztük a gépen ,kérték az elnézést monnyuk ,aztán  egy kocsi csomagtartójából kaptam egy bronz érmet a nyakamba . Mert állitólag 3.lettem bár a 2.nak nem volt körideje .Nem is az érem,hiszen annyi csetresz van már otthon,de könyörgöm miért nem figyelnek jobban ha már chippes időmérés van. Fidó haza hozott ,,bár mondtam neki a sárgán haza tudok futni ,de nem ellenkeztem ,már nem volt kedvem hazafutni !

kihagytam 2 jó túrát ez miatt .

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:43:00 21 07:46 7.73 1050 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

17 hozzászólás

nedus képe

nedus 4979 napja

Gratulálok Yoyoka !!!

Sajna , vannak ilyen versenyek , amiket jó futni , de nem annyira jó célba érni ! ( idén a T100-on , pedig a mocsok idő miatt nem is számítottam rá , annyira jól esett az a néhány emberke tapsa kint a célban , hogy majdnem elbögtem magam....)

eeszteer képe

eeszteer 4979 napja

Gratula Yoyoka ehhez a napodhoz odafutásostul, kutya-kalandostul (ez azért ott nem lehetett vicces, örülök, hogy ilyen higgadt és okos maradtál), versenyestül! És nem bánom, hogy nem itt örömködtem:))

yoyo képe

yoyo 4979 napja

Köszi szépen arik vagytok :))

dildi képe

dildi 4979 napja

Hát, pedig ha még tudták volna, hogy életed kockáztatásával értél oda......!!!!!!!!!!!!! Nagyon ügyesen teljesítettél Cillagom, jár neked a cillag is és a taps is:))))

drzso képe

drzso 4980 napja

Máskor gyere velünk! A miénk jól sikerült, a táj csodaszép volt. Egyszerű kis túrafutás volt, de nem is vártunk tőle többet. Én két éve voltam a piliscsabai versenyen, de már akkor is a kocsiból kapták páran az érmet, utólag.

Bozót képe

Bozót 4980 napja

Tapsi, tapsi innen is! Szép kis futás volt ez, Cillagom!

Mozg képe

Mozg 4980 napja

Tapsi! Tapsi! Tapsi! Ha csak így utólag is, de jár Neked a taps. Gratulálok, jót mentél. Egy kis sírás a rossz szervezés miatt, de sok öröm a jó pálya és eredmény miatt. Ne hagyd magad elkedvetleníteni.::)))

 

gergő képe

gergő 4980 napja

hopp, gratula! ez egy kemény verseny, voltam tavaly én is kétszer is. a szervezés meg...hááát, mindig problémás, de nagyon akarnak csinálni valamit és ennek örülni kell :))

Fidó képe

Fidó 4980 napja

Hát így jártunk, legközelebb jobban választunk versenyt! Örülök, hogy láttalak! Jó pihenést!!! :)

Boszi72 képe

Boszi72 4980 napja

Oda se neki, mi, akik ott voltunk, tudjuk, hogy jól futottál. Holnap új nap, új verseny, fel a fejjel!

yoyo képe

yoyo 4980 napja

nyírm atomom,holnap Vincáékhoz megyek :O Akkor jó futást ,és járj nyitott szemmem a fődemen ;)

 

köszi kicsi az jóóó  :))) prokátor neked is köszi :)

 

Kicsi képe

Kicsi 4980 napja

Én megtapsollak és bemondom a neved is, és gratulálok is, na persze nem egy csomagtartóból, hanem innen a kényelmes kis fotelemből. :))) Gratulálok!
Legalább van tanúlság: többet nem kell menni. :))

atom képe

atom 4981 napja

Ügyi vagy yoyoka, a mások hüliessége miatt nem ne hagyd magad felbosszantani, a futás jó vót, nemde, végül is az a lényeg, nemde??? De, de, de! Oszt hónapra mit találsz ki, cillagom ;)? Én lehet hogy megyek a fődedre körülnézni egy picit :)!

prókátor képe

prókátor 4981 napja

Gratula! a lényeg, hogy megcsináltad!

yoyo képe

yoyo 4981 napja

Az a baj sipikém ,hogy én mindenhová akartam menni :P

Oda is ahol ti voltatok,meg a lokomotivra a Börzsönybe.Aztán reggel úgy döntöttem sehová nem megyek.Inkább Gabival megyek motoros talira.  Ez lett belőle :))

micináljak szejetem a futászt ;)

TiGör képe

TiGör 4981 napja

Tavaly én is voltam ezen, és kidöglöttem rendesen. Azért örülök, hogy idén nem oda mentünk, pedig a pálya tetszett, mert szép, de írtó kemény, szerintem. Gratulálok!!!!

Sipi képe

Sipi 4981 napja

Gratulálok Yoyo, kemény pálya ez, ismerem !
1x voltam, én is hasonlót éreztem (pedig akkor a tombolán nyertem a fődíjat, egy DVD-t....) ,nem túl jó szervezés, a kiírás meg egy nagy 0, pedig állandóan küldözgetik a körlevelüket, egyszerűen nem bírok kiigazodni rajta.....

Azt hittem jössz a Spartacus ösvényre.......:)))  Mi voltunk Tánczival, szép volt nagyon....

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!