Pepe88 bringázás

Bringa TNF 2024 #32 #4/6 Los Gigantes, emelkedők megnyomva!2024.02.26 Hétfő, 11:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:22:20

Távolság

85.34 km Szint: 1319 m

Tempó

02:22 p/km (25.31 km/h)

Pulzus

Átlag
124
Minimum
0
Maximum
163

Edzésleírás

 Bringa TNF 2024 #32 #4/6  Los Gigantes, emelkedők megnyomva 

GARMIN

Watt: 170

 Erős részek wattjai: 292-339-253-293-285-348-421-321-321-278-265

Lazák: 162-117-189-168-163-143-119-107-156-176-165-105-91

 

Brutál szar fizikai állapotba kerültem (tegnapra/mára?). Versenyen és utána teljesen jól voltam, csodálkoztam is hogy alig fáradtam el. Előtte már pár napja fülem is tök rendben volt, de tegnap a pihenőnapon elkezdtem érezni...Amúgy a verseny után szokásoson nehezen aludtam, fel-fel keltem izomlázra, de azért részletekben sikerült 8-9órát aludni, szóval kipihentem keltem reggel 10kor. Emiatt féltem, hogy későn kerülök majd ágyba, de este 10re nagyon kidőltem, sőt már 8-9körül is fáradt voltam eléggé. Szóval korán elmentem aludni, de éjszaka a fülem miatt nehezebben aludtam és 1x bevettem altatót is. És hiába aludtam ma olyan 9-10órát úgy keltem fel, hogy kicsit fáradt vagyok, és jó lenne még tovább feküdni (csak sajnos a kurva kertész elkezdte hajnalban a munkát és felkeltett). Tegnap este és ma reggel is elég kis esélyt adtam ennek a bringának, de elindultam...Most voltam amúgy elmúlt 1 hónapban legrosszabb állapotban, korábban is volt kicsit betegen tudtam edzeni, de most (főleg tegnap este) úgy éreztem, hogy az edzéssel kárt fogok tenni és lassabban gyógyulok.

 

De azért délelőttre egy fokkal jobban lettem, szóval úgy voltam vele, hogy simán lehet hogy 15perc után fordulok, ha úgy érzem magam.Szerencsére azért ezzel nem volt gond. A fülem fájt egy kicsit végig, és végig be volt dugulva az egyik, de azért teljesítményben nem igazán zavart. Egy másik stresszforrást is hamar kipipáltam, megoldottam, útba esett a stadion megálltam ott, beszéltem az igazgatóval, tisztáztam a helyzetet. Így holnap futhatok a pályán. FCK. Mondjuk nem ez a legnagyobb akadálya a futásomnak, inkább a fizikai állapotom, de erről még kicsit később.

 

A mai bringával azt beszéltük Renivel hogy ne tartalékoljon, ne szórakozzak, edzek rendesen, nem baj ha elfáradok, szarjam le mi lesz holnap. Úgyhogy ezt követtem. Végig káromkodtam az edzést...Az elején sokszor emlegettem Renit is. A végén viszont annyira KO voltam hogy arra sem volt energiám hogy ezek az "érzések" előjöjjenek! Pedig ez ugyebár csak mentális dolog, de annyira elfáradtam, hogy minden energiámat a pihenésre fókuszáltam és nem gondoltam semmi másra, nem emlegettem senkit...

 

Pár dolog nem volt teljesen tiszta edzés előtt, de erre közben jöttem rá: egyrészt megállhatok-e Los Gigantesben? Valószínű úgy lett volna a jobb, ha nem állok meg. De hát pont egy kurva emelkedő után jött, szóval megálltam, bár csak röviden. A másik hogy mit csináljak a rövid emelkedőkkel? Renit ismerve valószínű az lett volna hogy toljam meg azokat, de akkor lett volna vagy 45 részidő, és igazából itt sík nincs, szóval az még brutálisabb lett volna, még kevesebb pihenőidő lett volna. Úgyhogy jobban is tettem hogy nem kérdeztem meg ezt.... Viszont azért amikor épp erőm és kedvem volt azért megnyomtam ezeket is (bár köridőt nem nyomtam ezekben!), és azért azt kell mondani hogy ~70%-ben megtoltam a rövid (~fél-1perces) emelkedőket is!

 

Annyi részidő volt, hogy (egyelőre) nem írom be részletesen a dolgokat.

A wattokon amúgy nem biztos, hogy látszik,de totál KO lettem végére. Vagyis nem totál, de eléggé. Taknyom is fújt kicsit, nátha is kicsit előjött. Ma is nagy alvás lesz az biztos...Egyre csökkent a watt teljesítményem: nem csak felfelé, de a regeneráló részekben is. Amíg regeneráló részekben alapvetően elején 140-170 között volt, a végén ez ~100-110 lett már. És felfelékben is visszaestem, elfáradtam. De legalább nem szórakoztam és megcsináltam rendesen az edzést.

 

Ami után ha már lúd legyen kövér alapon floss-oltam is... (5 kört csináltam, 3x floss, 2x anélkül. Elsőben majdnem elájultam, második láb 4.-e után le kellett vennem nagyon ko lettem. Utána azért végigment a 12 ismétlés).

 

Hogy mi lesz így holnap??????? Háááááát, egyelőre 10% esélyt látok rá hogy normális teljesítményt le tudok adni holnapi résztávon..

 

-Lábaim alapból KO-k hétvégi verseny miatt

-Erre rájött/jön ez a betegség (bár remélem nem komoly)

-Amire rá edzettem ezt a mait is erősen

Nem vagyok valami túl optimista....


Lehet jobban járnék ha valóban lebetegednék.... Feltéve ha csak kicsit betegednék le (és tudnék közbe dolgozni).... Nem lennék szomorú és megúsznám a holnapot :D

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!