Laurea bringázás

2010.09.12 Vasárnap, 07:50:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:16:25

Távolság

36 km

Tempó

02:07 p/km (28.27 km/h)

Edzésleírás


Futok ki a vízből a homokos parton be a depóba. Túléltem az úszást! Igaz, a leggyorsabbak az f30-as mezőnyből beértek. Bár ez inkább jó érzés volt, semmint rossz, mert nem éreztem magam teljesen egyedül, hanem voltak körülöttem sorstársak.

Picit sokat töltöttem a biciklís depóban - de ez nagyon nem izgat, a gyilkos hideg víz után szükségem volt rá, hogy regenerálódhassak - plusz le kellett hámozni magamról a neoprént - szerencsére ebben volt segítőm is Válas Péter személyében - ezt köszönöm neki!

Ok, futok ki a depóból mezitláb, viszem magammal a futócipőt, hogy ne ázzon széjjel az első pillanatban, amíg a depóban futok. Majd felveszem a placcon, ha kiértem.

Az úszó-canga depóidőm így sikerült 7p 5mp-re.

Kiérek, bénázás a cipővel, le kell támasztanom a biciklím, hogy felvegyem. Szép komótosan, hova is siessek - nem vagyok én profi. Mellettem egy fickó zakózik egyet nagy igyekezetében - nem sikerült bebújnia a bringás cipőba tekerés közben, leesett a pedáljáról, miközben súrolta a földet. Na mondom, ezért felesleges kapkodni. Szépen felveszem, és kigurulok a pályára.

Az idő viszonylag ideális a biciklíhez, nem perzsel a nap, de nem is fázom. Úgy érzem, hogy könnyen megy a lábam, nem erőlködök.

Kb. az első 10 km után viszont pisilnem kellett nagyon, és úgy döntöttem, hogy nem akarok így végigmennia  biciklíspályán, mert utálom azt az érzést, futásnál meg elviselhetetlen lesz már, úgyhogy intézzük csak el melegében. Sajnos még nem sajátítottam el "a bringázás közben eresszük el" c. taktikát, így a BEAC-ra befutottam egyet pisilni, miközben egy pályaőrre bíztam a biciklímet:). Ez kb. 6 perc alatt sikerült, ezalatt lenyomta a stoppert - persze a hivatalos időmérés szerint ez is benne van. Node ez kit érdekel.

A bringás időm így lett (pisilés nélkül) - 1:16:25. Ez egész jó, meg vagyok vele elégedve. Ahhoz képest, hogy alig biciklíztem.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:16:25 36 02:07 28.27 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!