Pepe88 futás

TNF futás 51 (4/#1), Repülőút utáni laza 10km2023.02.24 Péntek, 19:12:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:59:29

Távolság

10 km Szint: 58 m

Tempó

05:57 p/km (10.09 km/h)

Pulzus

Átlag
120
Minimum
0
Maximum
130

Edzésleírás

TNF futás 51 (4/#1), Repülőút utáni laza 10km

GARMIN

 

 

Hétfő->Péntek Budapesten voltam ami nagyon zsúfolt és fárasztó volt. Vártam már, hogy vissza, hazajöjjek, de kell pár nap míg kipihenem Budapestet. Sportot tekintve Bp laza volt, de minden más téren fárasztó. Keveseket is aludtam.

 

17:45-kor szálltam le, siettem haza (Tomiékhoz be kellett ugrani kocsi miatt). Szürkületben kezdtem el futni, de elég hamar besötétedett. Azért az első kört megcsináltam, de elég sötét volt. Gondolkoztam azon, hogy 1 vagy 2 kör (6km/12km) legyen. Korábban repülés után mindig 1köröket futottam szinte. Most viszont elég egyértelmű volt, hogy kettőt futok/futnék. Sötétedés miatt mondjuk ezt offoltam, de azért így is futottam még egy háromnegyed környit kb.

 

Érzésre tök jól esett. Lábaim úgy rémlik működtek, működnek. Nyilván kéne aludnom, hogy kipihenjem magam, és a pesti mászkálos napokat is kipihenem a hétvégével. De motiváltságom visszajött, alig várom már a hétfőt, hogy normálisat fussak. 

 

Lazán, de nem full lazán futottam. Igaz azért nem is "normál laza" tempóban. 6perces tempót saccoltam, szerettem volna, ez megvolt, de azért titkon reménykedtem persze abban hogy hátha megint meglepem magam és jóval gyorsabb lesz (mondjuk ilyen 5:45?). De igazából mind1, mivel tényleg brutál fáradt voltam, meg repülőút után, nem a tempó lényeg, hanem az átmozgatás. Az meg megvolt.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!