easter8 futás

2010.07.17 Szombat, 14:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:18:00

Távolság

10 km

Tempó

07:48 p/km (7.69 km/h)

Edzésleírás

Elég nehezen indult, 4 kör legalább 38 fokba...első lassan ment, sokszor megálltam frissíteni meg leönteni magam, amikor csak lehetett..nem tudtam követni van-e még mögöttem valaki, elég nehéz volt a köröket számolni...de mivel nem jött velem a záróbringás sehol sem, így gondoltam vannak még mögöttem..ahhoz képest, hogy 6:30-as futásokat terveztem, átlagba 7:50-ek lettek...dehát ez betudom a melegnek..mikor a második körbe láttam, amint valakit infúzióznak a mentők hordágyán, akkor kicsit visszavettem...ennyit nem ér...ha lassan is, de meglesz...

Így is lett, a lassú futás nemcsak a melegnek köszönhető, hanem a gyomrom se volt túl jó a közepe felé..nem ettem csak banánt közbe, kellett volna még müzliszeletet is, csak úgy siettem egyik depóba sem ettem...gondoltam ezt a távot kibírom így..hát legközelebb azért MUSZÁJ leszek enni...még ha időt is vesztek, akkor is...jobban ment volna a futás a végén..

De a lényeg, hogy megvan, következő verseny már az IM lesz augusztusba!!!:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:18:00 10 07:48 7.69 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Marion képe

Marion 5095 napja

Gratulálok, én még levegőt is alig bírtam venni ebben a melegben. Tényleg fontos a frissítés, ahogy mondani szokták, az ironman-en mindenre kell, hogy legyen időnk.

easter8 képe

easter8 5095 napja

Köszi, igen, tudom hogy a negyedik "sportág" az IM-en a frissítés és a megfelelő energiabevitel, étkezés..erre nekem is nagyon kell figyelnem, próbálgatok mindent edzéseken, víz, izo, banán, gél, keksz, müzliszelet stb..Itt nem gondoltam, hogy ennyit számíthat, ezen a távon, de tévedtem...Igazából ezért jó, hogy az IM előtt több triatlon versenyen is indultam, mert ezekből mindig van tanulság..és a fő verseny nekem az IM lesz, addigra kell összeállnia mindennek!!!:)

mohilla képe

mohilla 5095 napja

Csak így tovább, büszke vagyok Rád!!!! Nagyon meleg volt, az a lényeg, hogy megcsináltad! !!!!!!!

nyaff képe

nyaff 5095 napja

Kedves Eszter!

Gratulálok, az IM elég kemény lesz. Áltlában az az év legmelegebb napja, tehát a mai jó edzés volt rá. Az étkezés nagyon fontos, főleg az IM-en, remélem már minden varációt kirpóbáltál, nem ott lesz a főpróba. Bár gondolom, Te ezt már mind tudod :-)

Még egyszer gratulálok, tényleg nagyon meleg volt!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!