easter8 bringázás

2010.07.17 Szombat, 13:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:42:00

Távolság

40 km

Tempó

02:33 p/km (23.53 km/h)

Edzésleírás

Mint megtudtam előtte a pálya elején lesznek kisebb emelkedők, de utána sík lesz, majd a végén megint emelkedő..ez naggyából így is volt, csak volt az több emelkedő is, de egész jól bírtam..nem kellett sehol sem megállni, ez azért haladás, úgy látszik, jót tett a múltkori hosszabb edzés dombos terepen..:)

Szóval mentem, előztem néha, de végig úgy 3-4 nő volt még mögöttem...egy frissítés volt, ott megálltam, aztán gyerünk tovább. Helyenként elég erős szél volt, azzal küzdeni kellett. De szerencsére sikerült beosztani a vizet meg az izot is a távra, így elég hamar a depóba találtam magam..Ott csak le a bringa és megyünk tovább..bringásgatyába, hogy az öltözéssel ne vesszek időt...egy nő így is beért a depóba...mivel nagyon siettem, így nem ettem, pedig egy müzliszelet jó lett volna...ez a futásnál derült ki persze...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:42:00 40 02:33 23.53 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

easter8 képe

easter8 5095 napja

köszi, gratula neked is a szép időhöz és az eredményhez!!!:)

Nekem lehetett volna jobb is, de a futásnál ennem kellett volna, eléggé felborult a gyomrom a 3.körre...dehát tanul az ember!!!:)

nyaff képe

nyaff 5095 napja

Nos, nekem is az volt az érzésem, hogy végig pofa szél van. És vagy 2 helyem egyszerűen bicajostúl arrébb is rakott a szél.

Jók voltunk ma, gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!