yoyo futás

2010.07.15 Csütörtök, 20:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

10 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Esti futásnak indult egy bő huszassal ,de egy szörnyű baleset miatt ennyi lett belőle !

Drága Zsotyek sporttársunk olyan szerencsételnül botlott meg,hogy esés közben ketté tört a combcsontja :( Azt hittük egy fa ág reccsent ekkorát ,,,nem is írok többet róla milyen látvány volt :(((

éppen a kéken jöttünk visszafelé már közel Hüvösvölgyhöz.

Még szerencse ,mert így is majd egy óra volt mire a  mentősök felértek .Athosz szaladt eléjük Hüvibe ,később mi is utána mentünk, Judittal,mégis csak több lámpa fény kell  ,meg már nem győztük kivárni őket :/ Jöttek is ,és bizony elkelt a lámpa,szakadt a víz a szállítókról,biztattam őket,hogy már nincs sok hátra,csak egy kis sík aztán,egy kis emelkedő.Zsotyekot ilyen felfújhatós paplanba szíjjazták. Fogta a csuklóját a mentős,de Athosz bekapcsolta az óráját,jó volt a pulzusa asszem olyan 85 .Szegénykém nagyon jól tűrte, 4en rakták fel az ágyra ,szinte mindenkinek volt dolga világítani fogni tartani...Nem is tudom,hogy mi lett volna ,ha egyedül van,és isten őrizz ,de nagyobb a baj,,nyilt törés stb.....Sajna  lefelé már eléggé fájt neki . Ezért fordítva kezdtek jönni,hogy a feje legyen inkább lefelé . Lett is szine a drágának,próbáltunk vele viccelődni végig ,nevetett is ,nem volt szerencsére sokkos .Csanya és Athosz ,és a két mentős felváltva hozták lefelé ,látszott ,hogy iszonyú nehéz az ágy . többször meg meg pihentek ,iletve cseréltek végig. Nem mentünk le Hüviig,mert volt egy sorompó ahol kilehetett jönni a házakhoz. Ez már aszfaltos utca volt . vártuk a másik mentőt ami orvossal is rendelkezett,infúzió fájd csillapító stb.

De a mentő csak nem jött,mert az előző mentőskocsi mellé állt ott várt,de mivel nem akartuk még végig zötyögtetni az erdőben,ezért az utcában vártuk..Athosz lerohant  Hüvibe szólni ,monnyuk rádión is lett szólva hol vagyunk,de szerintem nem tudták hová kéne jönni,utca nevet is adtunk .Na aztán jöttek is,de addigra már kihúzták a főútra ,lehetett a keréken óvatosan húzni.  Így aztán a Hidekúti út szélén lett ellátva infúzió, és egyéb mérések,jó volt a vérnyomási erős sportember ez a Zsotyek. Igértük ,hogy majd bemegyünk hozzá,én pl.holnap reggel,Juditék ma reggel. Gyerekek mindenki nagyon vigyázzon magára,és legfőképp legyen nála telefon khm .Drága zsotyek sporink ,olyan kis cerka alkat ,nem egy vastag csontú srác, ennyi elég volt ,hogy hónapokra sport nélkül maradjon.Fél 11 kor természetesen senkinek nem volt kedve tovább futni,,itt ért véget a mai edzés ,ha erre futok majd mindíg Zsotyek fog eszembe jutni,hogy micsoda hősiesen tűrte ezt a nagyon komoly törést. Vigyázzunk magunkra és egymásra !

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 10 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

monique képe

monique 5058 napja

nagyon durva, ráadásul jó érzékletesen írtad le, gyors jobbulást neki!

Edyth képe

Edyth 5059 napja

Húú,ez bizony nagyon durva!!

Jobbulást,gyógyulást és kitartást kívánok Zsotyeknek!

És minden hegyen-völgyben futkosó nagyon vigyázzon magára,egymásra.

ganki képe

ganki 5059 napja

Gyors gyógyulást és kitartást kívánok Zsotyeknek!

potika képe

potika 5059 napja

Szió!

Ez nagyon durva lehetett!

Mielőbbi jobbulást a Zsotyeknak!

A többieknek nagy gratula a hősies helytállásért nem lehetett könnyű!!!!!

üdv potika

Bozót képe

Bozót 5059 napja

Anyám, ez nagyon durva! Még jó, hogy nem egyedül volt.....  Profi kis csapat voltatok. Jobbulást a sérültnek!

tvjudit képe

tvjudit 5059 napja

Ma voltunk is bent Kituval. Örzőben volt, még nem műtötték, de röntgen megerősítette azt, ami egyértelmű volt már éjszaka is. Valamikor napközben operálják, a körülményekhez képest jól van, mosolyog. Délután hívjuk, ha lesz értelme megyünk hozzá.
Húh gyerekek tényleg nagyon-nagyon vigyázzatok magatokra. Igen telefon legyen mindig mindenkinél és ha lehet, ne menjetek egyedül erdőbe futni. :-(

mjoci képe

mjoci 5059 napja

Jobbulást kivánok Neki.

mateve képe

mateve 5059 napja

Hűűű...ez szőrnyű..... :((((  Mihamarabbi gyógyulást Zsotyeknak!!!!!!!!!!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!