ripetti futás

2010.06.29 Kedd, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

15 km Szint: 300 m

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Beacon szalonna pályáról elgangoltunk a meredk utcához. A lóbalzsamot a büfében hagytam. Nem véletlenül, hanem, mert nem tudtam hova tenni futás közben. Nagyon nehéz eltalálni a megfelelő mennyiséget, mert vagy nem érzel semmit, vagy szétég a lábad. Vay inkább a kezed, amivel kented. Mert mozgásra az égés alábbhagy a lábban, de a kezed nem mozog annyira intenzíven és az viszont ég. Kellene valami olyan sportot találni, ami az ember jobb kezét dolgoztatja meg, és akkor az sem égne szanaszét lóbalzsam hatására.

Na mindegy. Szóval elpröncögtünk (ezt a spontánul hülye kifejezést tudom, sokan szeretik - hát tessék), szóval elpröncögtünk a Meredek utcához. Nem a szokásos Ménesi útvonalon, hanem kvázi-légvonalban ki a Budaörsi útig, aztán fel a Sashegyre. Ó igen. A helyről elnevezett gepárdok honába. Ótt 3-4 kör.

Nos, én most kivételesen a mennyiségi helyett a minőségi edzésre mentem rá. 3-at futottam, de azt megpróbáltam lendületesen futni (természetesen kizárólag szubmaximális szint), illetve nagyon figyeltem a mozgásomra imígyen pallérozva hegyimenő képességemet. Szintem Sogyu és Liló közé predesztinált. Persze csak e napon, mivel egyébként mindketten sokkal jobbak nálam. De azért erősnek éreztem magam. A körök mind 5 perces alattiak. Egybe mértem egy-egy egész kört, úgyhogy a hegymenetekről nincs külön infő.

Sokan voltunk. De a Legendary Ripetti's five -nak csak 2/5-e volt jelen. Sajnos. Sogyu és Ripetti. Nem volt ott Nóri, Blumi és Oroszlánszív Anti. Remélem, hamarosan tudnak jönni.

 

És aki még ezt kisbetűs részt is el tudja olvasni (és egyáltalán hajlandó volt végigolvasni a sok hülyeséget), az újra megnézheti az UB filmünket.
Tessék

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 15 00:00 0.00 300 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

lapiszorny képe

lapiszorny 5107 napja

Én az egyik hegyigepárdsastól tudtam a film létezéséről (Zsóti).

A film nagyon klassz lett!!!!

A lókrém forróságáról a kezeden annyit, ha tartasz magadnál valamilyen "mosakodó gél"-t (dechatlonban lehet kapni, kicsi kék flakon) akkor ezzel megelőzheted,hogy szétégjen a kezed, nekem bevált.

 

 

ezell képe

ezell 5108 napja

Ez a film is mutatja, hogy miért emlegeted olyan szívesen még mostanában is az UB-t. Jól be lett állítva a képváltás sebessége!

mjoci képe

mjoci 5108 napja

Mivel elolvastam, megtekintettem a filmet.:))

Pierre képe

Pierre 5108 napja

Igen illusztris társaságban futottál. Grat!

csattogoboka képe

csattogoboka 5108 napja

Ez a legjobb "film" a világon! :D

Gratulálok Királyom, nagyon jól csináltad! Amíg a csapat feje száguld, addig nem lehet baj a többiekkel....

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!