ripetti futás

2010.05.11 Kedd, 18:08:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

17.5 km Szint: 510 m

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Szokványos Normafa felfutásnak indult. Elfutottam a pályára. Onan azonnal indultunk fel. A terv az volt, hogy felérjünk a kilátóba 8 előtt, azaz zárás előtt, azaz még fel tudjunk menni.

A mezőny megint szétcsúszott. Én a menő csoport mögött haladtam. Dani-Hős-Ebá már lefelé jött a rekortános részen, mikor én odaértem. Megpróbáltak visszafordítani, mert jönni láttak valami felhőt. De nem lehetett. Felmentem, sőt Dani és Ebá is feljött velem újra.

Az odafent elénk táruló látvány leginkább a Rajna kincse mondakör valamely Wagneri képére emlékeztetett. A Budakeszi felől közeledő hatalmas vihar sötét felhőbe burkolta a Budai hegyeket. A látóhatár nagyon közelinek és baljóslatúnak tűnt. Nem volt kérdéses, hogy esélyünk sincs visszaérni a buszhoz.

Nos, nem is volt. Mire leértünk a libegőhöz már szakadt. Hatalmas, egész eget beborító villámok cikáztak a fejünk felett. Beálltunk az eresz alá. 30 perc várakozás után az eső elállt. Elfutottunk a buszhoz. Közben megint kitört a vihar. Szarrá áztunk.

Ez történt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 17.5 00:00 0.00 510 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

cseha képe

cseha 5156 napja

Tényleg aggódtunk, hogy hol vagytok!:) Na, jó, inkább kíváncsiak voltunk, merre járhattok, hisz a legkeményebb gepárdokat nem érheti baj!

ezell képe

ezell 5156 napja

:-)))

Gebregab képe

Gebregab 5157 napja

Ez történt valóban, és ennél kicsit több is. Itt csak annyit említenék meg újfent a viharról, hogy az leginkább egy női orgazmushoz volt hasonlatos. Hosszú volt, és Danival több csúcspontot sikerült megfigyelnünk... 

Ennek nyomán a tegnapi vihart nevezzük Anasztáziának! :))

Noncsa képe

Noncsa 5157 napja

..én nagyon aggódtam ám, hogy merre vagytok!!

csattogoboka képe

csattogoboka 5157 napja

Jó éjszakát!

(egyébként gratulálok-hősök voltatok)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!