monique futás

2010.05.09 Vasárnap, 15:34:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:43:50

Távolság

13.77 km

Tempó

07:32 p/km (7.96 km/h)

Pulzus

Átlag
152
Minimum
0
Maximum
159

Edzésleírás

hyde parkban és körülötte szaladgáltam :) 3 db nagy kört... nehéz elhinni h tényleg ilyen gyors voltam 152-es pulzuson, mert izomzatilag nem éreztem valami gyorsnak, sőt. persze lehet ez jó jel, ha túl könnyű :) azért abban biztos voltam ott is, h 8p-esen belüli a tempó. ja az idő is repülgetett rendesen. :)

a 3 kör:
1. 33:32 @151
2. 34:29 @152.5
3. 35:49 @152.5

a 3 kör előtt pedig a bemelegítés 10p volt, az is vmi már-már frenetikus tempóban, bár ezt már tényleg nehezen hiszem el :O mondjuk kicsit ott lefelé ment az út és éreztem is, h jobban megy a bemelegítés, mint tegnap.

pulzus normálisan regenerálódott utána.

ja, ma hidratáltam előtte rendesen meg eleget aludtam (8-9 óra között), a nyugalmi pulzus normál volt (semmi hiperalacsony, ami nem baj, mert az úgyis túlterhelést jelezne :) de nem is volt magas); viszont olyan erős torokfájásra ébredtem (valamiért csak baloldalt), hogy megijedtem. néha napközben is éreztem, ez nekem újdonság. nem tudom hol kaphattam ezt el, mert erre panaszkodva kiderült, hogy állítólag nem én vagyok az egyetlen aki ma szintén torokfájással ébredt... most várom hogy kijöjjön a nátha, aztán gondolom 1 nap szenvedés lesz, mielőtt elmúlik :S
a legjobb, hogy már néhány nappal ezelőtt is volt másoknak megfázása, de azt nem kaptam el! kösz futás! :))

és igen, azért elmentem futni, mert egyrészt nem voltam szarul, másrészt eszembe jutott, hogy egyszer egy hosszabb futással(?) mulasztottam el a torokfájást mielőtt náthává fejlődhetett volna :) futás közben volt is csomó olyan pillanat, amikor úgy éreztem, nincs semmi baj, nem fájt. :) sajna amint abbahagytam, megint kapart kicsit... most éppen jó :)

amúgy gondolom, amíg nem vagyok lázas (megfázástól nem szokott lenni..), addig lehet ezzel futni...? persze csak lazán, MAF-on/alatta... :)

amúgy meg lehet h 1 hét múlva félmaraton (ha addig nem gondolom meg magam), szóval drukkoljatok h felgyógyuljak addigra :P

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:43:50 13.77 07:32 7.96 0 0 159 152
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

monique képe

monique 5158 napja

miki: és köszi a tippet! előtte milyen gyakran volt nátha/torokfájás? nekem úgy évi 2x fejlődik nátháig, átlagban.

monique képe

monique 5158 napja

haha, a félmaraton előtt egyébként is kihagytam volna 2 napot. :) mondjuk pont ez lesz bonyolult, mert ha mondjuk szerdán és csütörtökön beteg vagyok, akkor 5 napot kellene kihagynom (kedden nem lesz időm meg terv szerint is pihenőnap), az nem lenne túl sok...?! szóval csak imádkozzatok tovább, hogy ne legyek full beteg... vagy ha igen, akkor csak kedden legyek az :)

miki képe

miki 5159 napja

Akkor pont jól jön egy kis megfázás, legalább rá tudsz pihenni a félmaratonra. Nem szívesen reklámozom, mert ellenszenvesnek találom a cég marketingjét, de el kell ismernem, hogy mióta Béres cseppet szedek, töredékére csökkentek a náthás és torokfájós dolgaim. Nem azonnal hat, csak olyan két hónap után.

pátyalso képe

pátyalso 5159 napja

Gratulálok! Jól körbefutottad a szónokot:-) Mielöbbi jobbulást,de remélem nem lesz itt semmi baj,a futás mindent legyőz.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!