ripetti futás

2010.05.04 Kedd, 18:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

16.2 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

TF pályán mentünk körbe körbe-körbe.

6*(800erős+400plötyi). Némi bemelegítás után természetesen.

Noémivel és MJocival futottam. Noémi az eljén még jól jött velünk, de mivel mi Jocival semmenyit se lassultunk, Noncsa végül lemaradt. A végén kicsit megkínáltam Jocit, de simán visszakínált. Az volt a jó, hogy kb azonos iramot akartak a lábaink menni mindkettőnknek, úgyhogy menet közben kellemesen el is tudtunk beszélgetni.

Azért a bevezető felrázók utolsójánál kicsit odatettem Edzőbát, (mint a Kölyköt Pat Garett). Robbanékonyságomon mindig elcsodálkozik és az igazat megvalva még nem is nagyon talált rá ellenszert. Újabb és újabb, könnyebnél könnyebb cipőkkel próbálkozik, de amit nem tud: a Lóbalzsam a jó oldalon áll, és engem segít. ('Ripi, the horsebalm will be with you. Always', aki megmondja, honnan van a plágium, kap egy mars csokit.) Szóval visszatérve Edzőbára, egyszerűen nem tud mit kezdeni a 6'-osból egy pikoszekundum alatt átváltott 0.7'-esekkel. Egyszerűen nem tud mit kezdeni. Valójában, ha nem félnék a sérüléstől, melyben már sajnos volt részem ilyen eszeveszett sprintek következtében, asszem inkább erre gyúrnék. Testalkatom is ezt a hihetetlen sprintkészséget determinálja. A 80 kiló tömény izmot uraló 2 kiló agy, és a 3 kiló egyéb anyag testemben ideális összetételt biztosít, hogy a nagyvárosok predátoraként tartsam rettegésben Budapest, illetve Pest megye futótársadalmát. Mindazonáltal sérülékenységem sajnos ezt nem teszi lehetővé. Eddig már kétszer rohantam a vesztembe saját tempómtól megittasodva. Mindkét alkalommal durva combizom húzódás volt a jutalma az 1:20/km - tempójú 100-aknak.

Na mindegy. Szóval most nem is mertem annyira nyomni. Sőt az elején még eléggé fostoskodtam is, mert a vasárnapi sexárdi futás kicsit megviselte a lábaimat. De szerencsére megúsztam. Köszönjük Noémi, köszönjük Joci, köszönjük mindenkinek. (És köszönjük Áginak a pénzt...)

 


A nagyvárosok predátora (kurva ronda)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 16.2 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

cseha képe

cseha 5163 napja

Hihetetlen vagy!:) Nem tudtam, hogy a pénz "lóbalzsamköltségekre" kellett! Majd 16-án száguldozz, az angyalok megvédenek mindenféle sérüléstől! Ennyit tudnak hozzátenni a jó eredményhez!

csattogoboka képe

csattogoboka 5163 napja

Egyre jobban örülök, hogy tagja lehetek a Ripetti's five-nak- így talán kis mértékben részesülhetek a "rettegésben tartás" élményéből.

Gebregab képe

Gebregab 5164 napja

A lóbalzsamot ki kell érdemelni, ha jól sejtem... grat!!

Noncsa képe

Noncsa 5164 napja

Ez a leírás annyira teccik..legközelebb én is kérek ilyen balzsamot..akkor biztosan nem maradok le..sőt...:D

mjoci képe

mjoci 5164 napja

Úgy látom megártott a mai edzés.:))))
Köszi a társaságot.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!