ripetti futás

2010.04.20 Kedd, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

10 km Szint: 430 m

Tempó

06:00 p/km (10.00 km/h)

Edzésleírás

Normafa felfutás.

Kicsit fájt a combom a Vivicitta után. A nulla edzés - erős verseny kombinációnál ez néha előfordul.

Ezért eleve nem futva mentem oda. A pályán bekentem a lábam Extra erős lóbalzsammal. Ez az alapvetően lovak számára készített krém alkalmas emberek bekenésére is. A tégelyen valóban egy ló látható, de egy vidám ló. Nos, mivel nem ismertem az adagolást, egy jó adagot belemasszíroztam a combjaimba. Kb. a fél tégelynyit. Hát, ennél kicsit kevesebbet kell. A hatás csak kicsivel később jelentkezett, de még tart. Lángolt a lábam. Ha futottam, akkor annyira nem, de ha megálltam, akkor igen. Aztán egy idő után a kezeim is meggyulladtak, mert azzal masszíroztam a combomba a napalmot. Aztán az irhás árok allján elmentem egy kicsit, hogy folyóügyeimet intézzem. Bármilyen óvatos voltam azonban, némi semi-kontaktra azért sor került. Szerencsére a többiek előtt jól titkoltam iszunyatos fájdalmaimat, de ez kizárólag elképesztő és hihetetlen akaraterőmnek volt köszönhető.

Az irhás árok allján találkoztun Dokkerral, aki egy teljesen más bringás edzést csinált, de pont arra jött. Ez jó volt. De lángoló ágyékom lehűtésére sajnos neki sem volt ötlete.

Aztán elindultunk fölfelé. Meglepően könnyen ment. Tavaly ilyenkor ez a szakasz még megfektetett. Most pedig ment volna gyorsabban is. Csak a combom miatt fogtam vissza magam, és hát természetesen a lányok  kellemes társasága miatt. Fájdalomcsökkentőként ugyanis Áginak és Emírának osztottam folyamatosan az észt. Amíg beszéltem, nem figyeltem a kínra.

A Konkoly-Thege úton is tudtam volna nyomni, de nem akartam lesérülni. Bár ott egy minimálisan gyorsabb iramot mentem s közben Edzőbával beszélgettem.

Lefelé a busz eltévedt. A víztoronyál megált és a vezető szabódva és szégyenkezve bevallotta, hogy elfelejtett lemenni a KFKI-hoz és akkor most visszafordulunk.

Összességében nagyon jó edzés volt. Felkeltette a régi Normafa felfutások semmivel sem összehasonlítható kellemes érzését. A fák susogása, a rovarok döngése, a gerinc mögött lassan lebukó nap narancssárga sugarai, a nedves föld nehéz illata.

Csak azt nem tudom, miért éreztem végig késztetést a nyerítésre.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 10 06:00 10.00 430 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

...májashurka képe

...májashurka 5177 napja

...na nemá, Bábolnán a törzsmén istállóban van egy üres box!:-)))

cseha képe

cseha 5177 napja

Nagyon jó hatással voltál ránk, nem gondoltam, hogy közben ilyen szenvedéseken mész keresztül. Nekünk mindenesetre jól jött a folyamatos mentális erősítés. És most még ez a szuper leírás, sok a jóból!:)

csattogoboka képe

csattogoboka 5178 napja

Szürke napjaim fénypontja, mikor letévedsz edzésre és még beszámolót is olvashatunk lóra, vagyis róla... :D

mjoci képe

mjoci 5178 napja

:))

Pierre képe

Pierre 5178 napja

Örülök, hogy tiszteletedet tetted edzésen, s ez a beszámoló is igazán ripettis lett, nagyon jó. :)

Noncsa képe

Noncsa 5178 napja

...hát a (Ripi) táltos paripák már csak ilyenek:D:D
..virtuális együttérzésemet küldöm..:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!