monique futás

2010.04.11 Vasárnap, 21:12:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:09:28

Távolság

15 km

Tempó

08:38 p/km (6.95 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
0
Maximum
161

Edzésleírás

tegnapi után a mai nap is éppen u.olyan kaotikusra sikeredett, tegnap 6 órát aludtam, ma 6,5-öt, sok munka, stb stb. de úgy döntöttem még egy napot nem hagyhatok ki :)) így legalább a hosszúfutást megcsináltam.

hosszú ideje először voltam kint a szigeten, de nem gondoltam volna, hogy ilyen körülmények között lesz. :)
este volt, 9-re értem ki, jó, gondoltam, ilyenkor is futnak.. de aztán a bemelegítés után elindulva esett le, hogy lehet hogy futnak esténként is, de nem vasárnap este :)))

tök szürreális élmény volt az üres úton menni végig. (autó, futó, gyalogos, bicajos semmi, busz se volt már a végére sztem. na jó 1 gyalogost és pár bicajost láttam a végefelé.) a 2. kör eleje után, az 50-55. perc környékén csak még tovább fokozódott ez az érzés valahogy. addig nagyon unalmas volt (pl. 11. percnél meglepődtem, hogy még csak 11 perc...), de innentől elvesztettem az időérzékem. csodálatos volt! 

az elején úgy gondoltam, nem fog összejönni az a 3 kör, aztán a 2. körben ezután már éreztem, hogy akármennyit szívesen mennék. :) aztán kitaláltam, hogy legyen 2,5 az árpád hídig, és akkor még pont elérem a buszt onnan gyalogolva kicsit. de mire odaértem, nem akartam abbahagyni :P és végül is a sziget másik oldaláról is teljesen jól haza tudtam menni mindneféle várakozás nélkül. (villamoshoz futás: 173-ig ment :)) )

mondjuk lehet nem volt annyira fejlesztő hatású már az a maradék 2,5km, mert a végefelé egyszer beszólt a jobb térdhajlat stb... és amikor abbahagytam, vmiért fáradtnak éreztem magam (közérzetileg), fura. de utána hamar regenerálódtak a lábaim :)

pulzusról: a 98. perc után ment feljebb a pulzus, addig 149-150. ez fejlődés? :)
szóval utána 154-es átlag lett félkörre, de aztán képes voltam lejjebb nyomni később, addig a magasabb pulzus mellett mintha a futóstílusom is más lett volna. úgyhogy most gondolkozom hogy addig biztos beugrottak a gyorsabb rostok :)) mivel enyhén, de konzisztensen gyorsabb is lett az utolsó két félkör.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:09:28 15 08:38 6.95 0 0 161 151
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!