monique futás

2010.03.05 Péntek, 17:08:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:09:00

Távolság

8 km

Tempó

08:38 p/km (6.96 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
0
Maximum
158

Edzésleírás

edzés előtt felvettem az órát és az első pulzusérték, amit láttam rajta 77 volt :) utána is alacsony, végre megint olyan alacsony volt tehát, mint anno februárban. :)

ezek után már meg sem lepett, hogy erősebben kellett gyalogolni a bemelegítést, hogy felnyomjam a pulzust, és a futást végre emberi tempóval nyomtam végig. :)

a magasabb maximum azért, mert a polar ma kicsit késve vette a jeleket, igazodtam hozzá idővel, de zavart, kimosom most már. de ettől függetlenül is tényleg gyorsabban tudtam ma menni azonos pulzus mellett. remélem máskor is tudok majd ilyen emberibb tempót, mert a térdemnek is jobb így.

aztán sipirc volt haza, mert már korgott a gyomrom, bár éhesnek nem éreztem magam, de a korgás nem volt  jó érzés. :) (ezeket az edzéseket próbálom éhgyomorra csinálni. ez nem azt jelenti, hogy full éhesen indulok neki, de üres gyomorral.)

öltözködés: vissza kellett fordulnom az utcáról, mert a 0 fok ugyan oké volt, de a szél átfújt a kis dzsekimen... felvettem egy vastagabbat fölé, így már jó volt, és nem is melegedtem ki benne. a jobb kezem majd lefagyott pár kör után a szélben, így arra visszavettem a kesztyűt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:09:00 8 08:38 6.96 0 0 158 151
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!