monique futás

2010.02.26 Péntek, 16:34:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:24:45

Távolság

10.4 km

Tempó

08:09 p/km (7.36 km/h)

Pulzus

Átlag
158
Minimum
0
Maximum
165

Edzésleírás

új döntés eredményeképp most 155-159-es zónában "futottam". még életemben ilyen lassan nem mentem :) de nem érdekelt, nagyon jó volt menni, és még a jobb térdem is bírta, hihetetlen mert eddig utálta a 8 perces tempót. bár edzés után már kicsit besokallt, de nem volt vészes. a bal térdhajlat meg nem volt tökéletes, gondolom mert nincs térdszorító, de elmúlt néhány kör után. ja, az utolsóelőtti körben egyszer lecsusszantam 147-148 környékére, wtf? :)

a réten valamiért könnyebb lassú tempót menni, mint aszfalton. ezért is mentem oda ki ma, és nem is volt olyan monoton a 13 kör. először gyengén esett, amikor kimentem, aztán egy idő után jól rákezdett, és ez már túl sok volt a ruházatomnak. egyedül a csodasapka bírta ki átázás nélkül :)

persze az eső miatt nem mertem levenni a dzsekit, mert tudtam, hogy ez most nem rövid félórás futás lesz. meg a sapkát is emiatt nem mertem levenni. de azért az eső hűtött picit :)

lassított még a néhány hófolt is, ami nagyrészt ráadásul átalakult enyhén csúszós jéggé (istenem, miért most olvadáskor?), úgyhogy azokon a helyeken le is kellett térnem az útról.

azt hiszem ezt hívják a futóblogon rocky feelingnek... az utolsó két körben határozottan olyan érzésem volt :) a szemüveget már nem tudtam törölgetni se, mert a zsebemben az összes zsebkendő csuromvíz lett, így alig láttam ki, levenni meg nem lehetett, mert nem tudtam volna hova rakni. és az utolsó két körre be is sötétedett, és nincsenek mindenhol lámpák. emlékezetből kerülgettem néha a jeget.

de lefutottam a tervezett távot és nagyon jó volt hogy még az sem zavart, hogy 8:38-as tempóban totyogtam a végére - ezzel az utolsó két körrel meg is döntöttem a rétre vonatkozó eddigi negatív sebességrekordomat.

de jó volt, kéne még egyszer menni, csak esetleg kevésbé erős esőben.. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:24:45 10.4 08:09 7.36 0 0 165 158
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 5231 napja

Ó, időm végülis nekem is lenne :P De valahogy ritkán morfondírozok magán a futáson.....

monique képe

monique 5232 napja

örülök, ha jó olvasni ;) a másfél óra alatt (meg máskor is) bőven van időm megfigyelni dolgokat :) még akkor is, ha az idő nagy részében csak meditálok. :)

Bozót képe

Bozót 5232 napja

Tök jó olvasni az eszmefuttatásaidat :) Talán mert én sosem ilyen tudatosan, vizsgálódósan csinálom....

Felszerelések

Saucony grid phoenix 3_1 w