Rini80 futás

Panoráma kör2019.03.24 Vasárnap, 09:19:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:26:20

Távolság

9.43 km

Tempó

09:09 p/km (6.55 km/h)

Edzésleírás

Panoráma körünk 

Még mindig nem tudom megszokni, hogy nem kések el futásról. Szerencsére türelmes partnerem van, én meg imádnivalóan hisztis picsa vagyok. 

Kezdetnek dombos bemelegítés. Vagy inkább illessem combos jelzővel? Itt még önállóan, útmutatás nélkül kaptattam felfelé, ezúton is köszönöm, hogy hagytad a pulzusom elszállni. 

Kacskaringó az erdőben, elméláztam volna a seggem nyújtogatva, de hajcsárom nem hagyott. 

Megérkeztünk az igazi panorámához, jobb kéz felé a hívogató erdő, bal kéz irányába elterülő síkság. Elterültem volna, de túl sok volt a turista, futó, bringás, kutya, madarak, mókusok, lepkék, így maradt a futás élvezetnek. A bokarögzítést gyakorolni kell - konstatáltuk-, mikor harmadszor sem arra hajlott az istenátka, amerre szántam. A hülye a saját kárán tanul. 

Itt végre megmutattad, hogy is kell felfutni egy dombon. Mit dombon?? Komplett hegyen. Magamban anyáztam, hisztizni nem mertem, lelkileg nem voltál olyan állapotban, hogy elviseld. Na nem baj - gondoltam én butus - hamarost kapok jutifalatot. 

Hegyednek rendületlenül légy híve ó futó! (by József Attila - tudom, hogy Petőfi, najóóóó Vörösmarty)

Végre jött a szerpentin fel és le. Könnyebb volt egy fokkal, Óbudát nézegetve el tudtam vonatkoztatni a jobb bokámtól. Legyen eme formás hátsó neve Óbuda! És lőn. 

Igazából a barlang motivált a körön (lásd én butus rész), a hatodik kilinél eljött az idő. Vagy mégsem? Dilemma: menjünk, nézzük, másszunk? Több úgysem lehet, legfeljebb nézés. Mi baj lehet? Nézzük meg! Lefelé hiszti, de ezúttal nem én voltam az elkövető. Inkább hagytam a témát, bár gőzöm sem volt, miért volt a nyafogás. Melletted tényleg soxor lábujjhegyen kell létezni.  A "mi baj lehet" kérdésre visszafelé csúfondáros választ kaptam. Baszkiiii! Visszagyalogolni sem volt 1szerű.

Vissza a szerpentinre, majd kipróbáltuk aszfalt helyett a kövest. A bokám díjazta mind az 50 méteren, inkább az aszfalt, ott legalább haladunk, kissé gyorsabban, mint csiga és csigáné.  

A végével nem volt gondom, szépen cammogtam. Nem kéne tovább fogynod, mert kezdünk szerepet cserélni. Én leszek a medve, Te pedig pirosszka. 

Sokkal könnyebb terepre emlékeztem, vagy csak én vagyok nyeszlett még ehhez? Edzőpályának kiváló lesz. 

Köszönöm minden méterét! Majdnem élveztem. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 11 05:27 11.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Salomon Speedcross 4. piros
28%
280.1 / 1000 km