2010.02.06 Szombat, 10:14:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:35:46

Távolság

5.26 km

Tempó

06:48 p/km (8.82 km/h)

Pulzus

Átlag
172
Minimum
0
Maximum
189

Edzésleírás

Februári Hendi. A tegnap esti futás alapján sejtettem, hogy nem lesz könnyű menet, de ez meghaladta a képzeletemet. Nagyon küzdős volt. Kb 1 kili után teljesen összeomlottam fejben, onnantól folyamatosan nyüszögtem, hisztiztem, többé-kevésbé magamban, de néha hangosan is. Apa valamivel a szállodák előtt húzott el mellettem. A legrosszabb az Árpád híd utáni szakasz volt és sajnos az aszfaltos szakasz is tiszta hó és jég volt, így az utolsó két kili sem volt könnyebb. Egyszóval ez a futás folyamatos bukdácsolás, csúszkálás és ebből fakadó mérgelődés, szitkozódás volt... Eléggé elcseszte a hangulatomat, és sajnos ezt a barátaim és a családom is megszívta. :( Sajnálom. De azt hiszem, most azt tanultam meg, hogy tudni kell ez ilyen futásokat poénra venni és inkább röhögni magamon, még ha nehéz is. Köszönöm mindenkinek a türelmet és a vigasztalást!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:35:46 5.26 06:48 8.82 0 0 189 172
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 5239 napja

Köszönöm szépen mindenkinek. Azt tényleg kihagytam, hogy elvacakoltam itthon az időt és nem is tudtam, hogy mikor indulok, ezért kb 2 perccel később indultam, mint kellett volna. De ez persze az órám által mért idő. És igen, most már örülök, hogy tegnap mérgemben nem dobtam le a negyedikről az összes futócipőm, amikor hazaértem. :D Most vehetnék újakat! :)

mellon képe

mellon 5240 napja

Azon még gondolkodom, hogy az 5csillag a hisztinek vagy a küzdésnek szól:))))

mellon képe

mellon 5240 napja

Ebben és a jövőben az ehhez hasonló a szituációban a "részvétel a fontos" lebegjen a szemed előtt: És bizony a humor megtartása nagyon fontos:) Ha már erre te magad rájöttél -mégha utólag is - legközelebb biztos előbb jut eszedbe és nem hagyod hogy a rossz körülmények megkeserítsék a jóleső futást!

Steve képe

Steve 5240 napja

No látod ez a lényeg, tudj tanulni a kevéssé sikerült futásokból is és máris értékesebbé válik az edzés alatti küszködés, A menet közbeni hosszas bosszankodás pedig a legnagyobb energia kidobás, ezért ess rajta túl minél gyorsabban ... :) És a teljesítésért kiérdemelt az 5*

Amatőr képe

Amatőr 5241 napja

No és mikor indultál? Nem voltál ott a hivatalos időzónádban!

Blue képe

Blue 5241 napja

:)

Felszerelések

Nike Pegazus Trail