ripetti futás

2010.01.12 Kedd, 18:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:07:00

Távolság

19 km Szint: 50 m

Tempó

06:41 p/km (8.98 km/h)

Pulzus

Átlag
150
Minimum
140
Maximum
154

Edzésleírás

Furcsa paradoxonnak tűnhet, de úgy áll a helyzet, hogy a tél, mely köztudomásúlag nem kedvez a futásnak, s ezáltal a futóknak sem, nemhogy megtépázta vagy megritkította a sorainkat, hanem épp ellenkezőleg soha nem látott taglétszámú edzéseket indukál. Mintha Edzőbá egész éves munkájának fája nem a fülledt nyárban, hanem e zord, s hideg télben érlelte volna meg édes gyümölcseit, s hozta meg bőséges termését, melyet bármely gazda csak kívánhat magának. Vagy talán mégsem. Ama fa éppen csak virágozni kezdett, s ki  az érett gyümölcsökként  lehulló eredményeket hozza, nem lesz más, mint a mézillatú tavasz, s majdan a lángsugarú nyár. S mikor  majd a zöldelő erdők ölén, s a hullámzó rétek, s hűs, üdvöt adó ligetek ösvényein járunk, elménk homályos zugából olykor előhomálylik ez esték hideg, s zord emlékezete. De a jégszínű képek metsző ezüstje ama langyos estben arannyá nemesülvén üzeni szívünknek: az út nem volt hiábavaló. Hisz semmi sincs, mi semmivé válna, s nem teszünk mást mint jövőnket folyvást építve rakjuk létünk tégláit egyre csak egyre, s habár előre látnunk csak ritkán megadatván, s visszanézni sosem akarván, horizontunk oly szűk, mintha fa odvából szemlélnénk az eget, hajt a késztetés: menni , csak menni legelébb. De egy-egy áldott, s magasztos pillanatban szemünk kitisztul, s ama Táborhegyről letekintvén tudjuk, ahogy csak tudni lehet: minden így van jól, s minden csak így lehetett.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:07:00 19 06:41 8.98 50 140 154 150
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

csattogoboka képe

csattogoboka 5275 napja

Óh Költő...
sogyu képe

sogyu 5275 napja

Berajzoltam gugliba a tegnapit nagyjabol. Kosztolanyi 0, Margit sziget 7km, ott 5km, szigetrol haza a rakparton az 6.
sogyu képe

sogyu 5275 napja

Es futottunk is?
Pierre képe

Pierre 5276 napja

Királyunk! Szépen lényegretörően összefoglaltad, mi a helyzet. Szegényes szókincsem miatt csak annyit írtam volna: "Megint sokan voltunk, ez jó.", de közben pont arra gondoltam volna, amit leírtál! :))
Gebregab képe

Gebregab 5276 napja

A furcsa paradoxon feloldása: a gepárd csapatban már messziről felismerhető egy fűzöld anorákos vidám figura, amint gepárd hölgyek koszorújában állva brillírozva szórakoztatja őket, verbális képességeinek csak elhanyagolhatóan kis részét felvillantva előttük... nos, ez a nagy titok, amiért mindenki dacolva széllel és hideggel, lelkesen látogatja az edzéseket!! ;)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!