ripetti futás

2010.01.07 Csütörtök, 18:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:54:00

Távolság

19 km Szint: 100 m

Tempó

06:00 p/km (10.00 km/h)

Pulzus

Átlag
150
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Alapozás.

Az odafutáskor jól lekéstem a találkozót Sogyuval. Bocs.
Aztán fel a várba. A többiek ott oda-visszákat futottak. Bár folyamatosan arról megy a diskurzus, hogy most csak és kizárólag lassúakat futunk Edzőbá fúrton fúrt berak kenyaiakat, meg hegyeket összevissza. Nem is próbálom megérteni.
Mindenesetre a három ász nem ezt csinálta, hanem futottunk három teljes vár-kört. Sogyu, Bonó és jómagam. Nagyon tisztán látszott, hogy a három IT expert az egyedüli a társaságban, aki képes rendszert vinni az edzésébe, és egy távolabbi célt szem előtt tartva következetesen ahhoz igazodni. Nos, mi hárman kizárólag 150 körüli pulzussal, hatos közeli tempóban végigkocogtuk az egészet. Először még Nóriék megpróbáltak megdobálni minket hógolyóval, de a ránk szórt porhóért jutalmuk később 1000 bar nyomáson összpréselt, légvédelmi lövegek zárótüzére jellemző kezdősebességgel indított, acélmagvas géppuskalövedékek rombolóerejével vetekedő hógolyó atomszőnyegbombázás lett. Akkor kétszer találkoztunk velük. Nekem bement egy kis hó a galléromba. Gyuri egy pillantra megcsúszott. Nóri valószínűleg nyolc napon túl gyógyuló fizikai és talán teljesen sosem múló lelki sérülésekkel menekült el. Csak e két alkalommal találkoztunk velük hosszú futásunk alatt. Kicsit olyan volt, mint mikor Argentína elfoglalta a Brit Falkland szigeteket és az angol Harrierek a szigetországból felszálva repültek 10 órát, a levegőben megtankoltak, porig bombázták az argentin expedíciós erőket, aztán hazarepültek szintén 10 óra alatt. Vagy mikor amerikai B2-esek ugyanígy 8 órát repültek az USA-ból Jugoszláviáig, majd vissza.
Az utolsó kört már csak ketteben futottam Sogyuval. Majd szintén vele hazafutottunk a Dunaparton.
Sok volt ez ebben a hóban, de megérte.
Finom vacsora vár. Na meg a mindjárt jön a Barátok közt. Azabaj.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:54:00 19 06:00 10.00 100 0 0 150
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

csattogoboka képe

csattogoboka 5280 napja

Igen, itt fekszem a Kútvölgyibe az intenzíven tetőtől-talpig begipszelve. Csak az vígasztal, hogy ez harci sérülés volt és megcselekedtem, amit megkövetelt a haza! ;D
sogyu képe

sogyu 5280 napja

Nora meg nem kerult elo, lehet hogy akkora seruleseket szenvedett a tamadasban?:)
ripetti képe

ripetti 5280 napja

Rendre:
- Na jó, akkor megnyugodtam
- Csak elkalmi gyomrrontás lehetett, mert már másnap teljesen jól volt szerencsére
- :D :D :D
Gebregab képe

Gebregab 5281 napja

Mi is 150-en koccantunk. A hegyi szakasz meg csak annyi volt, hogy valahogy a Sétányig fel kellett teleportálódnunk...
Mellesleg szeretném felhívni a figyelmedet, hogy én rögtön felismertem hatalmas tüzérségi fölényedet, és meg sem próbáltam meggondolatlan támadásba bocsátkozni. Csak a fejemet csóváltam Nóri esztelen próbálkozása láttán... igaz, Ő még engem is több ízben megdobott, de igazi Jediként csak a kezemet kellett felemelnem,  és a hógolyók lendületüket vesztve pottyantak a földre....
Pierre képe

Pierre 5281 napja

Ja, és Pali meggyógyult? (Kissé le vagyok maradva gepárdügyileg.)
Pierre képe

Pierre 5281 napja

Ez nem kenyai volt (lett volna), mert a gyors csak lendületes a lassú meg tényleg könnyű! De mi sem csináltuk meg, kocogtunk helyette. Jól csináltátok Ti is, IT expertek!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!