ripetti futás

2010.01.02 Szombat, 09:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:27:00

Távolság

19 km Szint: 800 m

Tempó

07:44 p/km (7.76 km/h)

Edzésleírás

BÚÉK 20 Teljesítmény túra:

Ez alapvetően nem futóverseny, hanem túra. Rögtön az elején volt egy 300-as szint kb. 3 kilin. Nagyon készületlenül ért. Brutális módon elfáradtam. Legszivesebben a fák kérgéről nyalogattam volna le a kicsorgó enyvet vagy északi oldalukról rágicsáltam volna a mohát, hogy némi cukorhoz jussak. De minden fagyott és sáros volt. Ahogy a túrázók közé besorolva meneteltünk a vállnyi széles ösvényen felfelé, csúszkálva a sárban és az évszázados  dágványban, hosszú percekig ama nyomorult szerencsevadásznak képzeltem magam, ki az Angol korona folytogató és szivet lelket megnyomorító, vagy a francia restauráció szellemet és lelkiismereti szabadságot eltaposó, kíméletlen gépezete és csahos kutyái elől az Újvilágba menekülvén, vakon és süketen, elfagyott lábakkal vonszolja magát valamerre északnak, ahol állítólag aranyat izzadnak a hegyek.

Le is maradtam.
De a kritikus első óra, mely már sokszor megmutatta nekem farkasfogait - végül elfogyott. S utána valóban könnyebb lett. Aztán a legvégén kezdtem érezni a sérült jobb combomat, s ez végül lerontotta a combo-mat (bocsánat).
Az utcsó 5 kilit Nórival tettem meg, néha futva, néha sétálva, de leginkább a kettő közötti plazmaállapotben.
A beszélgetés oly érdekes volt, hogy egy checkpoint-ot ki is hagytunk (ez egy olyasféle pecsételgetős teljesítménytúra volt ugyanis). Mikor ugyanis odaértünk a nemtommilyen kilátóhoz, Edzőbáék épp lejöttek, és Edzőbá azt mondta, hogy érdemes bemenni, mert gyönyörű a kilátás. Azt viszont már nem mondta, hogy azért is érdemes bemenni, mert ott pecsételnek. Úgyhogy nem mentünk be, mert nagyon fújt a szél.
Összeségében jó volt, de az átkozott combom még mindig nem az igazi.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:27:00 19 07:44 7.76 800 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

csattogoboka képe

csattogoboka 5285 napja

Igazán nagy élmény volt ismét tanulni Tőled bölcs Kirély! A lábad meg jobb lesz, csak óvatosan!

sogyu képe

sogyu 5286 napja

Jo volt ez, majd szepen beepul tavaszra:)
Zebra képe

Zebra 5286 napja

B..szus! Most olvasom menyit szenvedtél ezen a teljesítmény izén. Nem látszott. Ha tudtam volna menet közben, felajánlom a dugi ciánkapszulám. De tényleg, jót mentünk! Meghát nem lehet az ember mindig fitt vagy mi.
Pierre képe

Pierre 5286 napja

Szép volt, de ha legközelebb keresitek az ideális ívet, az e.p.-okat azért ne hagyjátok ki. :D

Egyébként a fojtogató pontos jé (és ha már arra járunk, a szívet pedig hosszú í). (Csak hogy javuljon az álálJulia helyesírása... :)))
Gebregab képe

Gebregab 5286 napja

A combod csak a cudar terepviszonyok miatt volt ismét érezhető, de most egy darabig úgyis síkabb futások lesznek, így remélem ez a probléma is csakhamar a múlt ködébe fog veszni... :)

yoyo képe

yoyo 5286 napja

:))
Gratula jól mentél a "nehézségek" ellenére .

A kilátóba bizony érdemes lett volna bemenni ,ha másért nem hát a pecsétért :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!