monique futás

2009.12.25 Péntek, 14:56:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:55

Távolság

9 km

Tempó

06:46 p/km (8.86 km/h)

Pulzus

Átlag
0
Minimum
0
Maximum
188

Edzésleírás

mára a terv: 9km, táv felében 175-179, utána 180-185. ez nagyjából be is jött, bár már 3 kör után felment a felfelé menő félkörben 180-183-ig is. első kör 4:45 (5:56) alatt volt, utolsó 5:33 (6:56), amúgy nem lassultam 3 kör után tovább.

az esőt nagyon utáltam az első 4 körben!! mikor elindultam, szemerkélt, de hamarosan korrektül rákezdett. nem szeretek télen esőben futni, és kész... a táv második felében már nem igazán esett, viszont a végére rájöttem, hogy baromi vizes vagyok a dzseki alatt.. amit muszáj volt kapucnival felhajtva és becipzározva viselnem az eső miatt  12 fokos kánikulában :( pedig hát nem ez volt a terv. levezető gyaloglás és kis nyújtás után hazafelé már nagyon fáztam, így a legvégére még egy kicsit beindítottam a radiátort (néhány mp futás) :) most meg éhen halás!

egyébként pont jól kihajtottam magam ezzel a tempóval 1 órán át. kellett végre vmi amire azt mondhatom, hogy futás és nem csoszogás :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:55 9 06:46 8.86 0 0 188 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

monique képe

monique 5288 napja

jól hangzik ez az esőálló mellény. nem lehet levenni, ha elállt az eső? én levenném, de most azért nem akartam, mert nem volt olyan meleg.
ez nem hegymenet volt (jó lett volna!) bár az igaz, hogy a környéken a nagyrét az egyetlen viszonylag sík pálya. :)
mnorberto képe

mnorberto 5288 napja

Rászántam magam és elolvastam ezt a 9km-t :) Ez az edzésed érdekes módon emlékeztet egy apró dologra; mikor hideg van és borús az idő, egy műanyag esőálló mellényt veszek magamra, ha esne az eső, ne legyek vizes. Ez a mellény nagyon jó, mert könnyű. Csak egy a probléma. Leggyakrabban, ha futni megyek, az eső egyből eláll! Ha viszont a mellény rajtam van, futás alatt olyan szinten aláizzadok, hogy amikor levetkőzök a pulóver, a trikó, mindenem vizes még maga a mellény is, mert a hőt nem engedi ki magából és lecsapódik.
Megfázni még nem fáztam futás közben, de legközelebb megtörténhet, ha mégis megizzadok és visszafelé úton szembe szél van. Legutóbbi edzésem alatt ez is történt 3km-en át, azt hittem majd megveszek, de aztán bemelegettem. :) - remélem nem gond ha hosszan írtam. Mindenesetre szép edzés, hegymenetben jó teljesítménnyel, gratulálok!
monique képe

monique 5292 napja

elszánt? ugyanmár, csak függő ;)
MungDaal képe

MungDaal 5293 napja

Csak ámulok és bámulok! Ez igen kérem így kell ezt csinálni!

Látom, itt mindenki rakja tisztességesen, csak én voltam folyamatos rokonlátogatásra, családi idilre ítélve ... :DDD
A mai edzésem nekem is elég monerdisztikusra sikeredett az elmúl négy nap után. ;)

Az eső az viszont ITT ömlött, meg villámlott meg ilyesmi ... :)
lucas képe

lucas 5294 napja

Úgy látom nagyon elszánt vagy. Egyébként olvasom a blogod. Nagyon élvezetes visszafogott humorod van. Jókat derülök. "hmm a fiu valóban idióta" sorokat ne találom ujra, de még most is megmosolyogtat.
HarcsaBarna képe

HarcsaBarna 5294 napja

Ügyes volt, kislány!

Persze azért ilyen magas a pulzusod, mert fiatal vagy:-)

Egyébként az átlagpulzus is fontos szempont! Sőt!

Kellemes Ünnepeket!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!