komiagi futás

2017.12.30 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:31:00

Távolság

14.4 km

Tempó

06:19 p/km (9.49 km/h)

Edzésleírás

Farkaserdő. Még nem voltam itt, csak hallottam róla. Jelentem, tök jó. Mert hullámos ugyan, de nem szintes, vagyis vannak lejtők és emelkedők, de olyan kis rövidek, hogy különösebb haldoklás nélkül megfuthatók a felfelék is, és lefelé sem kell nagyon sokat zúzni.

Szóval, van ez a krokodil futás, ahol is egy kör 4,2 km. Két kört terveztünk, de az elsőben eltévedtünk (az egyik tábla lefordult, és így pont az ellenkező irányt mutatta, mint ami a helyes lett volna), visszafordultunk, aztán megint, aztán kicsit össze-vissza, de végül meglett a jó út. Csak így beletettünk egy kis pluszt. A táblát visszafordítottam.

A két kör így 10,2 km volt, és én úgy döntöttem, futok még egyet. Gyűljenek azok a kilométerek...

Bár megint fájt a seggem... aztán a harmadik kör elején a fájdalom feljebb kúszott, és a keresztcsontom jobb oldala sajgott. Meg a seggem...

Olyan, mint a teniszkönyök: csonthártyagyulladás keletkezik ott, ahol az izom, vagy ín tapad. Szóval, tenisz-seggem van. Meg éreztem a bütykömet is, de azt remélem, hogy ha meglesz a futó talpbetét, akkor azzal nem lesz gond. Ez az ülőideg/ülőgumó/keresztcsont viszont aggaszt, mert nagyon fájt, bár az egész futás jól esett, utána alig bírtam visszasántikálni az autóhoz...

Utána otthon a forró fürdő jó volt, de mivel ez nem izom, nem múlt el, az SMR henger (azon túl, hogy nem bírom el a saját súlyomat) nem ért semmit. (Mondjuk, ez a keresztcsonti rész nekem sima ülésnél is szokott sajogni, szóval, nem tudom, lehet, hogy nem is kellene vele foglalkoznom...)

Ja, és a terepcipővel voltam. Ez egy asics, 41-es (vagy 41 és feles?) - sokat gondolkoztam, hogy ez legyen, vagy a Salomon speedcross, mert az olyan volt, mintha rám öntötték volna, de mivel ritkán terepfutok, viszont gyakrabban túrázom, és elsősorban túracipőnek vettem, nyilvánvaló volt, hogy annak jobb az asics. De egyébként szívem szerint mindkettőt megvettem volna. Így viszont megvan a cipőm a jövő nyári vándortúrára :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:31:00 14.4 06:19 9.49 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!