komiagi túra

2017.12.31 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:00:00

Távolság

12.5 km Szint: 330 m

Tempó

19:12 p/km (3.13 km/h)

Edzésleírás

Szilveszteri, éjszakai túra. Vagy séta... mert várható volt, hogy ez nem a távról, hegyek megmászásáról, és a teljesítményről fog szólni. Sár viszont volt, és ez kissé megnehezítette a dolgunkat, de nem (csak) ezért mentünk lassan, hanem sokszor megálltunk a város fényeit és a tűzijátékokat nézni.

Az útvonal: Máriaremete cserkészház - Hűvösvölgyi nagyrét - Feketefej - Kecskehát - Remeteszőlős - Remete-szurdok - Cserkészház. Ez kicsivel több, mint 12 km, és 330 m a szint.

Arra jó volt, hogy ne a TV előtt üljünk egész este chipset zabálva, hanem kicsit kimozduljunk... (a chipset meg utána ettük, mikor hazaértünk).

Meleg volt egyébként. 1 fokot írtam, de helyenként kifejezetten langyos volt a levegő. Másutt viszont apró hófoltok voltak, és félig befagyott pocsolyák.

Telihold volt, majdnem felhőtlen ég, úgyhogy a lámpa csak az itinerhez kellett, az út és a táj tökéletesen látható volt, olyan éles volt az árnyékunk a földön, mint nappal.

Összességében kellemes volt, ennél már csak az lett volna jobb, ha végig erdőben visz az út, és kicsit hosszabban, de a Budai-hegységtől ennyi tellik. Jövőre esetleg megcélozhatnánk a Mátrát... (akkor volna esély jobban eltávolodni a lakott területtől, igaz, kevesebb tűzijátékot látnánk, viszont nem is lehetne folyamatosan durrogást hallani, ami most végigkísérte az egész utat).

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:00:00 12 20:00 3.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!