komiagi bringázás

2017.08.17 Csütörtök, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

65 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Tisza-tó körül teljes kör.


A terv szerinte Sarudon lett volna hosszabb szünet, fürdés, de végül csak ettünk, és mentünk tovább, aztán Tiszafüreden álltunk meg.

Kicsit off, de hátha valaki olvassa, és okul: korábban - amióta megcsinálták a 33-as utat, vagyis 3 éve - sosem féltem az országúton, bár nem is szerettem, de éppen elviselhető volt a Tiszafüred és Poroszló közötti ~9 km. Most viszont, bár ahol lehetett "lent" mentünk, az ócska elsó úton, amit csak hrgászok használnak, Tiszafüred előtt úgy ment el mellettünk egy X5-ös, majd közvetlenül mögötte egy másik is, hogy egy fél centit sem került, mert éppen jöttek szembe is. Lassítani meg... nemár... ugye. Vagyis úgy 90-100-zal, a visszapillantó kb. másfél centire a könyökömtől... és mögöttem a fiam... hát... egy élmény volt.

Legutóbb pont egy éve ígérte meg a biciklizésügyi kormánybiztos, hogy most már tényleg megépítik azt a 9 km bringautat (sőt, Eger-Hortobágy-Debrecen kerékpárútról is mintha olvastam volna), de még egy kapavágás sem történt. Pedig úgy tűnik, kellene már nagyon.

De maga a bringázás, mint mozgás, a meleg ellenére nagyon jó volt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 65 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!