komiagi futás

2017.07.12 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:50:00

Távolság

8.1 km

Tempó

06:10 p/km (9.72 km/h)

Edzésleírás

Második cipő-próba (csak a Rákos-patak parton, az M3-ig és vissza) - hát...

Most beletettem a Scholl gél-active sport talpbetétet, amivel a kalenji tökéletes kombinációt alkot, de ez a cipő valahogy nem lett tőle puhább.

Eléggé trappolva futottam, nagyon teli talpra érkeztem, bár legalább nem sarokra...

Elbizonytalanodtam, hogy vasárnap az új cipőben fussak, vagy maradjak a kalenjinél. Nem rossz ugyanis az új cipő, 20 km-nél talán nem is olyan nagy baj a teli talpra érkezés (bár a trappolás, maga az, hogy nem hangtalanul fogok talajt, engem eléggé idegesít, mint amikor a víz lötyög a kulacsban), de nem tudom igazán megítélni, hogy tudok-e majd jól, kényelmesen futni benne vagy sem, mert mostanában olyan elgyötörtek a lábaim, úgy kb. bokától derékig, hogy sehogy sem esik jól a futás. Így viszont nem tudom megmondani, hogy ha adott esetben valami kényelmetlenséget érzek, akkor az a cipő miatt van, vagy más az ok.

Ezen a 8 km-en is eléggé szenvedtem. Melegem volt (fél 8-kor indultam), fáradt voltam, éreztem a jobb achillesemet, nem fájt, de feszült, trappoltam, ami idegesített, és bár laza futást akartam, és a bő 6:00 perces tempó az is, érzésre egyáltalán nem volt laza. Nehezen haladtam, erőlködtem, nem élveztem. A laza futás nálam könnyed futást jelent, de ez nehézkes, szenvedős volt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 1 01:00:00 1.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!