Sneci-ke bringázás

2017.06.18 Vasárnap, 14:28:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:15:00

Távolság

31 km Szint: 595 m

Tempó

04:21 p/km (13.78 km/h)

Edzésleírás

Futásból hazaérve Kálmánnak bicajozni támadt kedve. Hát erőm az nem sok volt, de menjünk. Már többször meg akartuk nézni, hogy milyen a Pilisszentlászlóról Pap-rétig tartó bicikliút. Röviden: szar. Keskeny ösvény nagy kövekkel, gazzal benőve, alig lehetett bicajjal elférni, folyamtosan rugdostam a pedált. Ja, mert toltam a bicajt, menni alig bírtam, nem tekerni... max nagyon elszánt terepbicajosoknak való (nem is értem, hogy nevezhetik ezt hivatalos bicikliútnak). Egy idő után már erdei útra váltott, de az sem volt sokkal jobb minőségű. Hát bepippantam, én bizony 4 km-en keresztül nem fogom felfelé tolni ezen a vacakon a cangát. Egy kevésbé sűrű helyen átvágtunk az erdőn a közeli főútra (ezt akartuk kiváltani). Nem ment jól a tekerés egyébként, fáradtak voltak a lábaim, alig haladtam, szakadt rólam a víz, az izzadtságra jöttek a hülye bogarak, ott kóvályogtak az arcom előtt.... szóval ez nem nagyon szerettem, de remekjól káromkodtam közben. Aztán lefele lehiggadtam.

Az átlag a biciklitolásnak és az emelkedőknek köszönhetően nem igazán acélos (az első 1,3 km meg lemaradt, későn kapcsoltam be a garmint, de a biciklis kmóra mérte a távot)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:15:00 31 04:21 13.78 595 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Tündüs képe

Tündüs 2516 napja

A kerékpártolás is edzés :) Egs!

regenyhos képe

regenyhos 2520 napja

Jó tempóval toltad a bringát! EGS!

RunKa képe

RunKa 2520 napja

Ahh, nekem azért szereztél egy kuncogós estét, bár tudom nem vicces, csak innen :) Kipróbáltátok, meg volt, soha többet erre, ennyi. Egs !

 

Bobe képe

Bobe 2520 napja

Ami nem öl meg az erősít. :) Egészségetekre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!