komiagi futás

2017.05.14 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:47:00

Távolság

17.9 km

Tempó

05:59 p/km (10.04 km/h)

Edzésleírás

18,5 km-t akartam futni a gáton, de ez sem teljesen úgy alakult, mint terveztem.

Először is, elfutottam a parkig, ott egy kört (közben vécé), majd vissza - ez 5,5 km - tovább a gáton a második (ill. Szabiccsal együtt a harmadik) kikötőn túl, egy jól beazonosítható pontig, ami +6,5 km - és ez a 6,5 km lett volna vissza is, de:

elég kihalt volt a gát, mondjuk, pont ez a jó benne, csak én félős vagyok, és az utolsó kikötőnél (már visszafelé) mintha kutyákat láttam volna... lehet amúgy, hogy csak frissen nyírt birkák voltak (mert odafelé két ember mintha birkát nyírt volna az udvaron), mindenesetre megálltam, visszafordultam, gondolkoztam, végül lementem a gát aljába, és a combig érő, vizes fűben evickéltem vissza a kikötő előtti sorompó vonaláig, ami már biztosan túl volt a kutyákon, már, ha kutyák voltak...

Utána nehezen találtam meg újra a tempómat, bár, csak kb. 500 m maradt ki a folyamatos futásból. Igazából ezt nem tudom pontosan, de a google térkép segítségéven nagyjából megtippelhető, így lett a táv valamivel kevesebb, mint a terv :-( .

Összességében jó futás volt, de még jobb lett volna, ha nem kell megszakítanom az egyébként egyenletes tempómat.

+1: Kalenji féloldalas futóhátizsákkal futottam, ez nem zavart, mármint, nem lötyögött, nem csúszkált, mondjuk, hogy bevált, ami azért jó, mert hetente legalább egyszer szeretnék hosszút futni (15-20 km körül), és a nyári melegben mindenképpen kell legalább vizet vinnem.

A történelmi hűség kedvéért: a vécében és a gát takarásában - tehát amikor nem futottam - nem mértem az időt!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:47:00 17.5 06:07 9.81 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!