ikerkaszat futás

2017.04.14 Péntek, 11:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:10:00

Távolság

31.55 km Szint: 580 m

Tempó

11:44 p/km (5.12 km/h)

Edzésleírás

7. túranap: Felsőcsöde - Zalalövő - Kustánszeg - Kislengyel - Becsvölgye

 

2017.04.14

Újra meg tudtuk Satyát fűzni az autós logisztikára, borzasztóan kedves tőle, hogy ennyire támogatja a túránkat. A fotó ott készült, ahogy abbahagytuk, Felsőcsödén.

Satya

 

Legnagyobb meglepétésünkre a felsőcsödei buszmegállóban találtunk egy pusztaszentpéteri pecsétet, így azzal ki és bepecsételtünk. Aztán hamarosan letértünk a betonos útról, és ezeket az állatokat találtam.

 birkák

Viszonylag hamar, gyönyörű zöldellő erdőkön át megérkeztünk Zalalövőre, ahol figyelmen kívül hagytuk, hogy 890 métert le kellett volna térni az új vasútállomáshoz pecsételni. Remélem hétfőn majd be tudom pótolni.

 

Azt hittem, hogy Zalalövőn a vasútállomáson meg tudjuk tölteni az üvegeket, és csak fél liter folyadékot vittünk fejenként, Hát a következő kocsma 24 kilométernél volt. Szóval elég húzós volt még úgyis, hogy a Zuram odaadott 3 dl vizet a sajátjából. 17 kilométernél elkezdett esni, átvészeltük az esőt egy magasles alá bújva.

erdő

 

Végre valahára megérkeztünk Kustánszegre, ahol a kocsmárosnő kiterő lelkesedéssel fogadta Lacit, mert mindkét fiát tanította a Férjem a becsvölgyei suliban. Itt egy alaposan elhúzodott frissítés következett, majd irány Kislengyel. A kocsmában 1 deci fehér bortól és 4 deci szódától sikerült berúgnom, mert tiszta kótyagos lettem és majdnem el is estem. Még ilyet sem láttam

Kislengyel

 

 

Kislengyelben újabb tanítványra bukkant a Férjem, és lassan-lassan megérkeztünk Becsvölgyére. Igaz eltévedtünk és bozótharccal érkeztünk ki a Fő útra. Jó volt, de nagyon elfáradtam. Két hét múlva folytatjuk.

62.1 kg

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:10:00 31.55 11:44 5.12 580 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

holovacz képe

holovacz 2588 napja

Ennek a Kustánszegnek olyan neve van, hogy nyugodtan beleírhatták volna a Mézga Géza mesébe is :) Egészségetekre!

childerik képe

childerik 2589 napja

Akkor ez kalandos túra volt. Legközelebb óvatosan a frissítéssel!

 

yeppster képe

yeppster 2589 napja

Iszik vagy fut! Ön dönt! :) megint szépet mentetek gratula:)

Felszerelések

Inov-8 Roclite 275 GTX (női) terepfutó cipő