Da Martian erősport

2017.01.21 Szombat, 21:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Megmozgatott súly

1336 kg

Edzésleírás

Váll - Tricepsz

 

Mivel szaladgálni még mindig nem nagyon tudtam (mertem) a vádlimmal, itt volt az ideje, hogy újra dolgozzak egy kicsit az anti-pálcika kar projekten. Ez alkalommal az egyik gyenge pontom: a váll, illetve a kosárlabdához igen fontos tricepsz volt soron. Azért ma is ugrálóköteleztem egy kicsit bemelegitésképpen, meg hogy próbáljam terhelni kicsit a lábam, lássuk hogy birja. Birta.

 

Az első vállgyakorlat kézisúlyzós, igy azzal nem volt probléma, ellenben egyértelmű volt, hogy a többi gyakorlatnál újra változtatnom kell a terven, mivel nem állnak rendelkezésre a megfelelő gépek. Szóval miután lenyomtam a tárogatásomat a szánalmas 4 kilós kézisúlyzókkal, megpróbáltam a kombinált gépen megtalálni azt a poziciót, ami a legjobban hasonlit mellből nyomásra. A helyzetet nehezitette, hogy az általában üres terem ezúttal nem volt üres. Az nem is lett volna probléma, ha más kondizókkal kell felváltva szériáznom, de beszabadult két tizévesforma kistáska, akik játszótérnek nézték a konditermet, és stoppolták a kombinált gépet, mert abban rejtőzött a legtöbb lehetőség a marhulásra, a záróra meg vészesen közeledett. De onnan hogy odajutottam végre, már nem adtam ki a kezemből. A tricepsznél a kötéllel lehúzáshoz volt alkalmas gép, ám nem volt az a fogó, amivel a legideálisabb végezni a gyakorlatot, igy nem az izmaim érezték elsőként a hatást, hanem a hüvelykujjam, amit fájdalmasan dörzsölt az erre alkalmatlan fogó. A második gyakorlatnál pedig, mivel rúd ugye továbbra sincs, igy a padon fekvésből kiemelést 7 kilós kézisúlyokkal végeztem, ez majdnem ugyanolyan hatású. A gyakorlatok között pihenésképpen hasizmoztam, ahogy mindig. Éppen az edzésterv végére értem zárásig.

 

Ez a vál-tricepsz nap már régen is a legkönnyebb napnak számitott a konditeremben, most sem úgy távoztam, hogy úgy éreztem volna gibbonkarjaim nőttek. Viszont jó volt újra emelgetni, hosszú távon azért biztosan lesz ennek is látszatja.

 

Gyakorlatok:

Váll

- Oldalsó tárogatás: 3x15 16kg

- Mellről nyomás: 23kg 3x10

Tricepsz

- Kötéllel lehúzás: 23kg 3x15

- Padon felvésből kiemelés: 14kg 3x10

 

Edzésszakaszok

Idő Súly
(kg)
Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 1336.0 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!