Da Martian aerobic

2017.01.20 Péntek, 21:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:50:00

Edzésleírás

Gladiator Training - 3 kör

 

Hagytam egy napot pihenésre, mert a meghúzódott vádlimmal továbbra is sántikáltam, illetve az utolsó kondiedzés után, ahogyan vártam, jött szépen menetrend szerint az izomláz. A lábam ugyan lassan javulgatott, de bármilyen dinamikus edzés továbbra is felelőtlen ötlet lett volna. Ezért logikus lépésnek tűnt valami újabb erősitést beiktatni. Mivel utoljára a Gladiátor edzéssel nagyon megszenvedtem, gondoltam teszek egy próbát, hogy mennyivel fog könnyebben menni másodszorra.

 

Hétvége lévén volt bőven idő, nem kellett kapkodni. Olesya is jött velem, kiváncsi voltam számára mennyire lesz megterhelő ez az elég kemény tréning. Bemelegités képpen ugrálóköteleztem kicsit, hogy felpezsditsem a keringésem, de leginkább hogy leteszteljem hogy van a vádlim. Nos éreztem a húzódást, de tudtam vele dolgozni, és ahogy bemelegedett a fájdalom is csillapodott, ez bizakodással töltött el. Ettől jókedvű és lelkes lettem, elhatároztam, hogy most aztán odateszem magam, és csinálok vagy 5 sorozatot az edzésből. Úgy éreztem kicsattanok az erőtől és az energiától. Ez az érzés pont az első körig tartott ki, ami után már úgy éreztem, hogy a karjaim lekvárból vannak. Még mindig hihetetlen számomra, hogy az ember 3 perc alatt nullára tudja redukálni minden erejét a megfelelő terheléssel.

 

Bár Olesya pár feladatot lebutitva végzett, de igy is meglepően jól birta hozzám képest. A Jumping Jackeket és a Mountain Climbereket óvatosan csináltam a vádlimmal, ráadásul valamiért baromire nyomott a cipőm orra, igy a második sorozattól már alapból szenvedés volt ez a gyakorlat. Nos a kifordulós fekvőtámasz meg ugyanúgy lenullázott már az első körben, mint előző alkalommal, az azt követő Plankben fel-le emelgetés már csak az utolsó csepp volt. De legalább ezúttal valóban rögtön a fekvőtámaszok után tudtam végrehajtani őket.

 

Mondanom sem kell, nem lett meg az 5 kör, örültem, hogy befejeztem a hármat, igy a bennem lévő gladiátor még mindig csak zöldfülű kezdő szinten van. Az egyetlen előrelépés az első próbálkozáshoz képest, hogy a 3 kört most a nagykönyv szerint, folyamatosan nyomtam le, mig elsőre vagy másfél órában elnyújtva a gyakorlatok között is pihentem, hogy ne essek össze holtan az arénában, hogy az oroszlánoknak már csak rágniuk kelljen.

 

Gyakorlatok: 50 Jumping Jack, 20 Hátsó Fekvőtámasz, 40 Guggolás, 50 Mountain Climber, 20 Modified V-Sit, 20 Push-Up with rotation, 20 Up&Down Plank

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:50:00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!