Majazsóka téli sport

2017.01.29 Vasárnap, 14:26:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:37:17

Távolság

18.66 km

Tempó

05:13 p/km (11.51 km/h)

Edzésleírás

Balaton átcsúszás 2017 kicsit másképp. Otthon közvéleménykutatást csináltam korcsolyázás témában, de sajnos a válaszok közt nem volt pozitív. Egyedül felöltöztem, mp3 lejátszó, fejhallgató és irány a jég. Úgy gondoltam, hogy átugrok a déli partra, meg haza, oszt jó lesz. A Viánál leraktam a cipőmet, óra indít, zene kapcsol és már suhantam is. 3,5 km körül több ragyás részen átkelve megláttam magam előtt egy pajtikát, aki szintén ebbe az irányba tartott. Mikor utolértem, akkor meg is ismertük egymást, Ziegler Csabi volt. Egy nagyon nehéz átkelés után jött egy még nehezebb (lásd a képeket), ahol úgy döntöttünk, hogy visszafordulunk (pedig már hallani lehetett valami zenefélét). Nos innét jön a tanulságos rész! Abban a tudatban koriztunk, hogy visszafele megyünk, meg is volt a part, de az épületek, a jégfelület totál ismeretlen volt. Azt hittük, hogy valahol Balatongyörök után vagyunk, mert ott volt ilyen a felület. Szégyenszemre a parton korizóktól megkérdeztem, hogy hol vagyunk: Balatonberény nagystrand. Még jó, hogy nem mentünk tovább jobbkézre a parton! Innét már a partot látótávolságban tartva indultunk hazafelé, szépen jöttek is az ismerős nagyfeszültségű oszlopok a Zala toroknál. Hihetetlen, hogy mennyire át tudnak vágni a körülmények! A térképre érdemes ránézni:

http://www.movescount.com/moves/move140463528

 Nehéz terep

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:37:17 18.66 05:13 11.51 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Majazsóka képe

Majazsóka 2706 napja

Keszthelyre akartunk visszajönni, azért volt az a tévhit, hogy Györöknél vagyunk, és jobbkézre kell esnie a helyes iránynak. Amúgy a Keszthelyi öbölben patika jég van. Ezen a részen már nem lett volna szerencsés korival átvánszorogni. Szemed, mint a sasé!

korpaZASZ képe

korpaZASZ 2706 napja

De jó a kép! Olyan mint valami kiszáradt tó, ami annyira száraz, hogy kiült rá a só. Ezen mondjuk korizni... Illetve ha azt hittétek, hogy Györök környékén vagytok, akkor miért jobbkézre mentetek volna tovább, hisz Vonyarc tőle balra lett volna. Figyelek ám, nem hagyom, hogy átverd az EO olvasóközönségét:) 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!