korpaZASZ futás

2016.09.25 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:26:19

Távolság

34.59 km Szint: 170 m

Tempó

04:14 p/km (14.18 km/h)

Edzésleírás

Kis-Balaton kör, Zalakaros 

 

Sajnos nagyon hosszú sor állt a versenyközpontban, így alig értünk oda a rajthoz, sőt, futótársam órája nem tudta bemérni időben a műholdakat, így csak a mezőny után kb. 1 perccel indultunk el.

 

Ezzel nem is volt gond, mert nettó időmérés van egy amatőr futóversenyen, és így nem kerültünk semmiféle hátrányba.

 

4’20” körül kezdtünk, nekem egy tesztverseny volt, hogy’ megy a hosszú futás lendületesen megfutva.

A 13. km-nél már csak négyen voltak előttem, legközelebb a Lubics Szilvi egy sráccal a Kis-Balatonon átvezető bringaúton, majd előttük Pulai Gabi 150m-rel és már 4 perces előnnyel Sipos Csabi, aki szokás szerint rendesen bekezdett.

 

Végig 4’15” körül futottam, Szilviék mögé beálltam 1-2 méterrel, még ha így kicsit lassabb is volt a tempóm. Ezek után kis beszélgetés után utánaeredtem Gabinak, akit 25km után értem be, ott fáradt el és lassult be kicsit.

 

Itt, a szervezők elmondása szerint, már „csak” 2,5-3 percre volt Csabi, de csak haladtam a saját kis tempómban (4’13”), nem is gondoltam arra, hogy felfutok rá, hisz egy szinte beláthatatlanul hosszú egyenesben láttam csak, óriási előnnyel.

 

Aztán viszont, 30km után, feltűnt már sokkal közelebb, mint előtte, így onnan némileg gyorsítottam, hisz tudtam, hogy nincs sok és eléggé belassult. A végére talán 50m maradt, de ugye a késői indulásom miatt a nettó időm sokkal jobb volt.

Ezt a nettó idő dolgot valahogy’ nem értette meg, így – bár már nem voltam ott – az eredményhirdetésen levonult a dobogóról és látványosan távozott.

 

Talán jobban esett volna neki, ha időben indulok, majd 32km-nél elmegyek mellette, és otthagyom? Nekem biztos jobban tetszett volna, de neki aligha.

 

Nagyon régen futottam utoljára 25km felett, konkrétan Májusban, de nem éreztem meggyőzőnek magamat, egy 4’05” körüli átlagtempó már nem volt bennem ezen a távon. Talán ha lett volna egy übernettó időmérés is, csakis akkor… :)

 

EREDMÉNYEK

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:26:19 34.59 04:14 14.18 170 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

ikerkaszat képe

ikerkaszat 2842 napja

De rossz ilyeneket olvasni:-( Korpa azért én gratulálok Neked:-)

korpaZASZ képe

korpaZASZ 2842 napja

Hallottam már hírét, sőt, Facebookon is csúnyákat irt, hogy elvittem a kupát az er.hird. előtt már, de azt nem tudhatta hogy micsoda remek helyre mentem helyette :D 

 

torolt_2698 képe

torolt_2698 2842 napja

Hi. Csabi haverod balhézott az eredményhirdetésen, amikor közölték vele, hogy második lett. Nem értette, hogy működik a chipes időmérés. Levonult a dobogóról és kiment valahová, nem engedte, hogy a fotós képet csináljon róla, hogy a második fokán áll. Hát eléggé felháborító volt, sportemberhez méltatlan, valamint minősítette is, hogy kb. milyen értelmi szinten áll.

nedus képe

nedus 2842 napja

Gratula !! Kíváncsian várom !!

galagyuri képe

galagyuri 2842 napja

Gratulalok! Majd egy maraton...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!