Pepe88 bringázás

2016.06.04 Szombat, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

05:50:14

Távolság

200.8 km

Tempó

01:45 p/km (34.40 km/h)

Pulzus

Átlag
133
Minimum
0
Maximum
177

Edzésleírás

Teljesen pontos távot/időt nem tudom. Nagyjából stimmel minden. Bringás órát csak lassú rajt után nem sokkal tudtam elindítani, garmin-os órát pedig csak éles rajt után indítottam. Nagyjából pontos amúgy. Hivatalos időm 5:50:14, én 5:50:13-at mértem bringás órával, amit kicsit később indítottam, de cserébe a végén kicsit többet tekertem, mert legurultam a rajt helyszíniég.

 

Túl sokat nem tudok írni, semmi extra nem volt. Utolsó tekerésem, ezután több hónapig biztosan nem ülhetek biciklire, hátha a porckorongom emiatt rendetlenkedik. Ha nem gyógyul meg, akkor pedig műtét az év végén. Erre sem nagyon mehettem volna, de muszáj voltam idénre valami célt kitűzni. Időeredményre amúgy nem volt cél. Egyszer tekertem már itt, 2013-ban Polythlonos sorral, akkor 6:16 lett a vége, 32-es átlag. Nyilván szerettem volna idén 6órán belül, de nem tudom mennyire lehetett ez reális terv, mivel a legfontosabb 2 hét idén bordazúzodás miatt kimaradt.

 

Az elejétől kezdve amúgy minden bajom volt. Zsibbadt a kézfejem nagyon (sose volt még ilyen!), ülni is kényelmetlen volt kicsit. Valamint féltem, hogy a keresztcsontom megfájdul, illetve hogy a végén, 4h+ majd elkezd görcöslni a lábam, mert nem bírom. De szerencsére simán ment végig.

 

Jó nagy bolyba kerültem, voltunk legalább 100-an benne az elején, majd kaptunk egy sorompót és legalább 300 főre duzzadt így. Végig a boly közepén mentem. Sose keveredtem előre, de nem is maradtam le a végére soha. Nem volt se görcs, se semmi. Mentálisan volt nagyon nagyon fárasztó végig figyelni a többiekre, leeső kulacsra, stb. De mivel korábban 2x is edzés végén estem, ezért az utolsó 5-10km-en nagyon-nagyon odafigyeltem, így simán megúsztam mindent.

 

A tempó nagyjából egyenletes lehetett, volt amikor az eleje kicsit lelassutl, főleg 170-185km között, de aztán az akarattyai emelkedő után ismét elindult a tempó, "célegyenesbe" fordulva elkezdtek menni elől megint, úgyhogy visszagyorsultunk. Akarattyai emelkedőn is végig elől voltam a bolyomban, akkor úgy 20-an maradtunk, de aztán sokan visszaértek ránk és 50-esre duzzadtunk, majd kb 30-40-en értünk be Siófokra. 

 

Jó volt, simán megcsináltam. Több edzéssel, egészségesen és megfelelő versenyrutinnal menni fog/menne ez komolyabban is, 37-38-as átlag körül is egy erősebb bolyban. Majd pár év múlva. Most ennél sokkal több nem volt benne, időtervem nem volt, de ennek az időnek nagyon-nagyon örülök. A teljesítés volt a cél, az meg simán megvolt.

 

Egyszer álltam meg, az utolsó frissítőpontnál vhol 175km körül, mert elfogyott a folyadékom (3litert vittem). Ott gyorskulacstöltés és mivel nagy boly volt, ezért a végére felértünk még páran, viszonylag könnyen.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:50:14 200.8 01:45 34.40 0 81 0 177 133
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!