Hauanita futás

2016.04.11 Hétfő, 17:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:36:28

Távolság

7 km

Tempó

05:13 p/km (11.52 km/h)

Edzésleírás

Érdekes egy futás volt ez.

Tegnap szerettem volna egy 10-es úgy, hogy a középső 5 kili 5 percesben menjen. Mondjuk a Ligetben lett volna lehetőség, hogy rendesen belőjem a tempót, de mivel szombaton ledolgoztunk egy februári pihenőnapot, vasárnap meg szintén borult volt, döglős napot rendeztem és nem futottam. 

Ma már sütött a nap és gondoltam, kimegyek egy "kis hátsó" körre, ami 7km, de már megint kutyaveszély volt. Már majdnem lerövidítettem a távot 4-4,5 km körülire, de kitaláltam egy remek B tervet, ami által frankón 7 km lett a táv, bár ebben csak utólag lettem biztos, tekintve, hogy én nem telefonnal meg applikációkkal futok.

A tempó belövésével akadtak gondjaim. Oké, az 1. km-t eleve lazának szántam, de utána nem sikerült egy optimális "utazó sebességet" találnom, amelyben fegyelmezetten végigfutottam volna a távot, újra-és-újra bele kellett lassítanom, plusz azútvonalmódosításnál is elég reményvesztett voltam, de aztán találtam két tökegyenes utcát, ami jó volt irányban és haladni is lehetett rajta. 

A végeredmény táv/idő tekintetében szerintem amúgy teljesen rendben van, én elégedett vagyok. A Verseny, amire ilyen fenenagy gőzerővel készülök, még 5 hét múlva lesz csak (addig meg millió meló, ami miatt millió futást ki lehet hagyni :P), plusz úgy néz ki ott tudok lenni az Árkád-futáson is, szóval alakul ez még, mint púpos gyerek a prés alatt :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:36:28 7 05:13 11.52 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Nike Zoom Winflo