zozo.m futás

2016.03.19 Szombat, 10:02:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:38:50

Távolság

30.58 km Szint: 145 m

Tempó

05:12 p/km (11.55 km/h)

Pulzus

Átlag
155
Minimum
0
Maximum
184

Edzésleírás

Ma két szakaszt kaptam, az első kettőt. Közben úgy alakult be is segítettem a Sorozatterhelésbe is. :)

Atlétába újra, jó idő volt igaz cudarul fújt a szél. Igyekeztem ugyanazt futni mint csütörtökön. Hiszen hosszabb és még dombok is vannak benne. Az első szakaszon arra figyeltem mikor fog Csoki leelőzni, meg Évi, de egyiksem történt meg. 

A második szakaszban aztán eljött a pillanat, amikor a versenyt elengedtem, és futás közben köszöntöttem fel Toncsót.
Majd visszatértem, és először Kata előzött meg, igaz az emelkedő közben vissza is előztem, de miutűn kifújta magát újra elment, majd jött Tomi is. De közel maradtak. Kb.: 100 méterre voltak tőlem. Így amikor már közeledtem az utolsó emelkedő közelébe kicsit felgyorsítottam magamat. Előtte még Kocsis Árpival beszélgettem, majd elkezdtem rámászni Katára. Őt még az emelkedő előtt befogtam. Tomit is megfogtam volna az emelkedőn, de úgy gondoltam, hogy majd a lejtőn verem meg, addig csak szenvedjen, nekem pedig - mivel lassítanom kellett nehogy befogjam - könnyedén ment. Fújtattam kettőt azért mert kemény emelkedő volt az így is. Utána bekezdtem. 

Egyszercsak elmentem Tom mellett, aki addig kényelmesen futott, majd beállt szélárnyékba és jött mögöttem. Egy pillanatra persze megfordult a fejembe, hogy jól tettem-e, esetleg korai lett volna? 
Eszembe jutott a reggeli Laca motivációs mondatok és úgy voltam vele, hogy ez így jó, ha kell még ráteszek egy lapáttal... De nem kellett, igaz nagyon tapadt rám Tomi nem bírta a tempómat. Így megelőzve mind a 2 csapatot, váltottam le magamat 2x-resen. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 1 00:00 0.00 50 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Polar M400 HR
Adidas Nova Stability