ripetti futás

2009.08.18 Kedd, 18:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

8 km

Tempó

07:30 p/km (8.00 km/h)

Edzésleírás

Résztávoztunk. Hihetetlenül kemény volt. Eleve futva mentem oda. Ott futottunk 10 repülőt. Kivételesen egyet sem csaltam el. Valamelyiknél megszorongattam Pierre-t. Erre vagyok a legbüszkébb. Éppen csak 30 centi előnye volt végig. Bár valahogy úgy érzem, hogy valójában mindig harminc centi lett volna. Aztán mikor összeesek, akkor ott téblábolt volna körülöttem kedvesen, félszegen. Aztán beindult a résztáv. 200/100/300(!)/100. Kőbrutál. Dokker barátommal csináltuk végig ezt a poklot. Nehezítésképpen olyan témákról beszélgettünk, amitől folyamatosan remegő röhögés jött ránk. Ezen kívül még ült egy rendkívül csinos, átható kék szemű hölgy is a focisták kispadján. Oda is mindig oda kellett nézni, ami szintén fárasztott. Szemünk minden egyes körben találkozott (nem Dokkerral) és kódolt üzeneteket váltott. Tudjátok, az a fajta, aki amellett, hogy odaadó anyuka, és példás háziasszony még ráadásul egy csudajó MILF. Végül az edzéstől felajzva hazafutottam. Dokker kerékpárral üldözött a Diószegi utcáig. És megint megtörtént, hogy hazaértem és a gazdám azonnal elküldött az éjjelnappaliba tejért. Úgyhogy tulajdonképpen még 200 méterrel több.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 12.2 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

ripetti képe

ripetti 5420 napja

Én egyértelműen amiatt a repülő miatt készültem ki. 100 méteren (ami valójában max 60) megpróbáltalak befogni és ezzel el is fogyott a nitró. Később már az utánégető sem segített.
Pierre képe

Pierre 5420 napja

Lehet, hogy amiatt a repülő miatt nem tudtam lefutni az edzést... De legalább Neked is bele kellett sétálnod utána! :))
ripetti képe

ripetti 5420 napja

Igen, sajnos csak úgy bírtuk az iramot, hogy sétáltunk az átvezetőknél. Nem vagyok rá büszke, de most csak ennyi ment :(((
Gebregab képe

Gebregab 5420 napja

MILF :)))))))
Egyébként nehogy valaki nagyon megsajnáljon titeket, hozzátenném, hogy a kőbrutál edzés (vagyis pokol) közben többször megakadt a szemem rajtatok, amint éppen a hármas pályán sétáltok (!!!) és hangosan kacarásztok...
Az egyébként külön nem szép, hogy az átható kékszeműt nem mutattátok meg nekem, ezt nagyon nehezményezem...segítettem volna a dekódolásban. Tényleg.
csattogoboka képe

csattogoboka 5420 napja

Gratulálok, szép edzés, és szép leírás. Ezek szerint mindenki hozta a kötelezőt.... :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!