bencsikp futás

2016.02.20 Szombat, 12:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:56:25

Távolság

30.4 km

Tempó

05:48 p/km (10.34 km/h)

Edzésleírás

IV. Télízi futás, vagyis újabb nevén Ice Star Run / Jégcsillag futás. Én ezúttal is Makóról, de mások Vásárhelyről, Orosházáról vagy Mezőkovácsházáról futottak Slovenský Komlošra. András invitált, tolmácsolva Laliék hívását. Szegedről Laci vitt át András és Zoli társaságában. Reggel hideg, napos idő volt, a rajt előtt fáztam, de futni jó volt egy ujjatlan + vékony hosszúban. Lassan kezdtünk, bolyban, ami jól konzerválta a lábamat. 45-50 perc után kicsit gyorsítottam, sikerült előzni is pár embert. Féltávtól viszont egyedül mentem. Addig villámgyorsan eltelt az idő. Újabb utolérhető ember nem volt előttem, viszont a megyetáblától András csatlakozott hozzám (csak onnan kezdett futni - attól tart, hogy sérülése van/lesz... remélem, nem) és nyulaztunk egymásnak, meg beszélgettünk is. Így itt is gyorsan telt az idő. Úgy éreztem, lassulok (de az időeredmény végül is nem ezt mutatja). Tény, hogy fáradtam, kicsit görcsveszélyt is éreztem a végén. De végül beértem 3 órán belül.

Most néztem, három éve voltam csak itt, nem két éve. Akkor 5 perccel lassabban futottam. Az is, és ez is bruttó idő volt (frissítéskor nem állítottam le az órát). Más okból nem álltam meg, sétálni sem kellett.

Aztán gulyásleves-kanalazás közben úgy begörcsölt a két combom, hogy állva kellett ennem. A meleg vízben aztán kilazult, masszírozgattam is. Közben beszélgettünk a srácokkal. Jó kis esemény volt, megint szuperül megszervezték.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:56:25 30.4 05:48 10.34 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!