zozo.m futás

2016.03.02 Szerda, 14:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:12:00

Távolság

1 km

Tempó

12:00 p/km (5.00 km/h)

Pulzus

Átlag
0
Minimum
0
Maximum
196

Edzésleírás

Cardio Control-os (egészség) felmérő


Egyenlőre annyit tudok, hogy az terheléses EGK jó. Plusz a Doki annyit mondott egy km/h-s tempót, melyet végig tudok tartani maratonon. (Na majd egy hónap múlva elárulom, milyen tempót mondott). Természetesen kiszámoltam ez mit jelent.

A felmérő egész jól ment, "folyamatosan" közölte a tempót. (4:50-es ezer ez volt az első tempó, amit megemlített). "van még bőven tartalék". A 3:50-es tempón belül. "Van még tartalék." Még ekkor is egész jól bírtam figyelni az egyenletes légzésre. De nem sokáig. Kezdett zavarni a pad, egyre gyorsabb tempót kellett kiadnom magamból. Ehhez pedig hiányzott a hétfői résztáv, amit beterveztem. Természetesen jött a sav is, ami megtelitette a lábaimat. Már nehezen bírtam a tempót, a gépen. 

Azon agyaltam meg kellene nyomni a pirosat. De amíg nem mondja, hogy letelt a minimális időtartam, addig meg nem nyomom. Bár nehéz volt már a gépen maradni. Egyszercsak megszólal a doki. 3:30-on belüli tempó. "Még van tartalék". Majd nem sokkal később, kimondta a varázsszót. Most már, amikor úgy érzi megnyomhatja a piros gombot. Pár mp múlva meg is nyomtam. Nehezemre esett a tempó. Bírtam volna még egy picit. Ez azért kicsit zavart.
A Zozó szindróma, ugye Gyurka.

De ezt leszámítva, egész jól ment és jól bírtam. Utána egy sportszeletet benyomtam, a csomagoláson belül pedig az állt NYERTEL! 
Azt hiszem ez mindent elmond. :) Köszönöm az egészséget, mely az életem ajándéka!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:12:00 1 12:00 5.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Pityipintyo képe

Pityipintyo 3036 napja

Majd egy kis fordítás nem ártana. Nem minden tiszta:)

jrichard76 képe

jrichard76 3036 napja

Hmmm, na kíváncsi vagyok. Melyik edzést kell majd néznem hogy megtudjam a tempót? :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!