Pepe88 bringázás

2016.01.25 Hétfő, 14:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:13:00

Távolság

30.68 km Szint: 81 m

Tempó

02:23 p/km (25.22 km/h)

Pulzus

Átlag
124
Minimum
0
Maximum
154

Edzésleírás

Kicsit enyhült a fájdalom a keresztcsontban, úgyhogy ma megkockáztattam ismét a bringát. Azt mondta a gyógytornász, hogy szabad biciklizni, de figyeljek arra hogy ne legyek begörnyedve, legyen egyenes a hátam. Kicsit természetellenes, szokatlan érzés volt ez bringán, de próbáltam amikor tudtam kihúzni magam.

 

Tegnapi napon Tomával ideiglenesen új helyre költöztünk, Alhambrában, az volt a tervem hogy a környéken boklászok egy kicsit. Úgyhogy úgy kb 1óra városi közlekedés lett volna, mert tele volt lámpával és zöld hullám nem igazán van a sok gyalogos miatt, folyton meg kellett állni, úgyhogy túl sok edzés értéke nem volt. Viszotn 28perc után rátaláltam egy bringás útra, ami annak a Rio Hondo bikeway volt, ugyanaz amin pár nappal ezelőtt a Commerceből indulva szintén tekertem. Azon mentem egy kicsit (úgy 20percet), úgyhogy így azért lett kis edzés értéke, de állóképesség javításnak még túlzás ez az edzés, ezért átmozgatás kategóriát kapja.

 

Okés volt, rendben volt minden. Nem nyomtam, nyugisan tekertem kicsit, de örülök hogy találtam már több bringázható utat, elég jó kis időfutamokat lehetne tolni (ha majd formába jövök és a hátam, keresztcsontom rendbe lesz)

 

GARMIN

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 1 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!