Majazsóka futás

2016.01.15 Péntek, 13:58:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:03:00

Távolság

10.9 km

Tempó

05:47 p/km (10.38 km/h)

Pulzus

Átlag
146
Minimum
85
Maximum
165

Edzésleírás

Ma egy kicsit futottam csak. Vettem a múltkor egy trail cipőt, de azóta olyan viszonyok vannak az erdőben, hogy még ebben sem mentem oda futni. Gondoltam betöröm az új cipőt, így mentem mindenfelé, ahol sáros, csúszós, kellemetlen talaj fogadott. Első km-en Adidas Galaxy volt rajtam, az aszfalton, aztán csere a Kalenji Ekiden Active Trailre. Pár km után visszacsere, majd így váltogatva. A végén egyszer a bal lábast cseréltem, aztán csak a jobbost a bicajosút szélén úgy futva, hogy a trail cipős lábam mindig a fűben volt. Gyenesben a bicajos fagyizó után találkoztam Zömbik Lacival, eljött velem a Libásig, onnét meg én kísértem vissza a Zámorig, ahol elváltunk.

Egyenlőre nem tudok térképet mellékelni, mert nem szinkronizál az órám. Remélem, rendbejön. 

Azt hittem, hogy elromlott az órám, ezért frissítettem egy új verzióra, aminek az ára az, hogy az órában eltárolt edzések eltűnnek. Szerencsére ma (szombat) kiderült, hogy a Movescount rendszert tartották karban. A csoda, hogy a tegnapi edzésemet már mentette a rendszer, de csak ma látom.

http://www.movescount.com/de/moves/move89769295

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:03:00 10.9 05:47 10.38 0 85 165 146
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

totomi1 képe

totomi1 3086 napja

Apám, nem vagy semmi és nem csalódtam Benned! :-)

 

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3087 napja

Zoli még akkor nem voltál eo tag, de van egy jó történet Korpáról és a terepfutócipőről:-)

 

https://edzesonline.hu/edzes/1178339

Majazsóka képe

Majazsóka 3087 napja

Korpa! A maga módján minden futó egy kicsit beteges (van, aki nem is kicsit). A tények ismerete nélkül valóban egy kicsit abszurdnak tűnik két pár cipővel futni. Ám, ha hozzáteszem, hogy a bal lábfejemen egy korrekciós műtét során 6 helyen vágtak át lábközépcsontot, akkor könnyebben el lehet képzelni, hogy nekem nem is olyan egyszerű egy ilyen cipőt megvenni, hordani. 

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3087 napja

Zoli, ez egy kicsit már beteges, de lehet, hogy csak nekem :)

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3087 napja

Én kimondottan utálok terepfutócipőben futni (csak kb 5 % amikor tényleg azt érzem, hogy valóban jó, pl megfog a sárban!)

A mozgás olyan kézenfekvő számos probléma megoldására (de Te ezt úgyis tudod, hisz éveken át tanítottad), és én annyi mindent kaptam tőle, de nem vagyok erőszakos! Bizonyára könnyebb elszívni egy cigarettát, mint futni 5 percet!

Majazsóka képe

Majazsóka 3087 napja

Váltogattam, aztán meg felemás módon váltogattam. Amikor mindkettő (terep) rajtam volt, akkor meg kerestem a sáros, csúszós részeket, mert arra való. Holnap az erdőbe készülök, és ezért akartam előtte betörni. Egy pár cipő a lábon, egy pár meg a kézben, aztán mindig csere. Aszfaltra Adidas, terepre Kalenji. Igazából aszfalton nem akartam terepcipőben futni, hogy a talpát óvjam a túl gyors kopástól.

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3087 napja

Jézus Mária, de felemás cipőben futottál! Az én drága jó futótársam azt mondta, amikor az Inov terepfutó cipőmben kerülgettem a pocsolyákat a Keszthelyi-hegységben, azért van ilyen jó terepfutócipőd, hogy használd!:-) 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!