Majazsóka futás

2016.01.03 Vasárnap, 08:51:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:11:05

Távolság

22.57 km Szint: 28 m

Tempó

05:48 p/km (10.33 km/h)

Pulzus

Átlag
149
Minimum
101
Maximum
178

Edzésleírás

Juhász Peti szervezésében a szokásos közös futás. Találka a keszthelyi mólónál, cél a balatongyöröki móló. Reggel még éreztem a lábaimban a tegnapelőtti futást, így kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a mai. Bennem volt az is, hogy előbb fordulok, mint a többiek. 4-en jöttünk össze: Peti, Ákos, Peti egy barátja, én meg két kutya (Zsömi és Emma). Ma egy kicsit jobb volt a kutya-ember arány! Elkezdtünk futni a parton nagyon lassan, mert a Balaton vizét kifújta a sétányra a szél, és korcsolyapályává fagyott. A Honvédségi árokig csak csúszkáltunk. Még jó, hogy ilyen lassan indultunk, mert már reggel a találkahelyre futva 500 méter után majdnem 150-es pulzusom volt, ami azt mutatta, hogy nem voltam éppen kipihent állapotban. Vonyarcnál természetesen befutottunk az új kikötőbe. Peti cimbije a focipálya (6,5 km) mögött fordult vissza. Innét befutottunk a strandra, majd a főbejáraton vissza a bicajosútra. Györökön nem is tudtunk kimenni a mólóra, mert akkora volt a szél, és az egész sétány csupa jég volt! Hazafele felfutottunk a kápolnadombra, Vonyarc határában nyomtunk egy tempósabb km-ert (4.29, az órám szerint a leggyorsabb lefutott km viszont 4.25), majd leveztésként haza. Azért, - hogy biztosan meglegyen a félmaraton - befutottunk a Libásra is, illetve ki a keszthelyi mólóra is. Az már csak hab a tortán, hogy a Helikon-park tetejéig elkísértem Ákost. Hazafele a keszthelyi mólónál találkoztunk Ifi Márkkal, meg Radar kutyával, ma elaludta a futást! Futás közben találkoztunk a KVDSE futóival, Kardos Józsi bácsi kísérte őket autóval.

Ezt az edzést is a 95 perces félmaratoni célom érdekében végeztem el!

http://www.movescount.com/de/moves/move88279026

Vonyarc új vitorlás kikötő

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:11:05 22.57 05:48 10.33 28 101 178 149
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

Majazsóka képe

Majazsóka 3094 napja

Köszi Tomi, csak azt sajnálom, hogy nálunk nem jön össze annyi ember, mint Nálatok a közös vasárnapi futásokon. 

totomi1 képe

totomi1 3094 napja

Jó edzés, szuper csapat és a kép is :)

Majazsóka képe

Majazsóka 3095 napja

Ez éppen guggoló, de azért köszi.

Liller képe

Liller 3095 napja

Menő a kép!!!

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3097 napja

Nekem már 2 óra alatt kemény küzdelem a másodpercekkel, de összehasonlíthatatlan kategória vagyok (veled is) ... Sok erőt, hajrá:-)

Majazsóka képe

Majazsóka 3098 napja

Köszi Lilla! Annak bele kell férnie! Így akkor a 94 percet célzom meg, és kaszinózhatok!

Liller képe

Liller 3098 napja

Hajrá Zoli!
De itt már nem fér bele 1 percet a frissitőpontnál lazsálni :)

Majazsóka képe

Majazsóka 3098 napja

Nagyon szép volt a móló! A mai kép még érdekesebb volt: reggelre hiába hullámzott a Balaton, így is elkezdett fagyni. A szél miatt viszont csupa jégkása volt a felszíne, amit a parton szép nagy kupacokba hordott össze a víz. Csodás, nagyon érdekes, és ritka látvány.

Az idei célomhoz 200 mp szükséges. Évről évre 5 percet tűzök ki célul, de azt hiszem, hogy közeledem a fizikai határaimhoz, hacsak ennek az évnek a másféle edzései új távlatokat nem nyitnak előttem. Hiszek benne, igyekszem, hogy elérjem. Akaraterő, szorgalom és motiváció van bőven, és a sport iránti alázat is azt hiszem.

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3098 napja

Láttam ma képeket a györöki mólóról, hát nem egy életbiztosítás. Hány percet kell javítani a legjobb idődön 95 perchez viszonyítva?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!