ripetti futás

2009.08.30 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:50:13

Távolság

21 km Szint: 5 m

Tempó

05:15 p/km (11.43 km/h)

Edzésleírás

II. Zagyvamenti Maraton. Én félmaratont futottam. A terv az volt, hogy két órán belül legyek. Nos, szerencsés módon ez sikerült. Sőt 10 perccel még jobb is lett. Jó hangulatban mentünk le BPetraV-vel, Edzőbával és Dokkerral. A verseny egy kellemes, kisköltségvetésű, házias összejövetel volt. Ennek ellenére nem lehet panaszom a szervezésre. Volt frissítés, meg jól definiált útvonal, meg ami kell. Tempót illetőleg, lehet, hogy tudtam volna gyorsabb is lenni, de nem akartam az elején elfutni magam. És hát ne felejtsük el, hogy ez volt az első félmaraton versenyem. Hajrá ÉN!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 21 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Gebregab képe

Gebregab 5407 napja

Én személy szerint gondolkoztam tegnap, hogy beírom a chat-re mi is történt, de féltem, hogy a szervergép túlterhelődik hirtelen a nagy érdeklődés miatt :)) Szóval nagyon büszke vagyok rád, jól odab*sztunk a jászberényi (amúgy nagyon szimpatikus) futóknak!!! ;)
Hajrá-hajrá!!!
csattogoboka képe

csattogoboka 5407 napja

Hajrá TE! Gyönyörű teljesítmény és igen valszeg tudnál jobbat, de igazad van nem kell azt elsietni-elsőre ez maga a tökély! Jó taktika egyébként; altatod itt az ellenfelet, aztán majd a legfontosabb vaersenyen mutatod meg a formád. Vagyis a 90 %-át. Az akkor 1:25 lesz.... ;)
Pierre képe

Pierre 5407 napja

Gratulálok, Ripetti!
Látszik, hogy komolyan vetted, mert nem írtál semmi vicceset a beszámolódba... :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!