csmiki futás

2015.10.11 Vasárnap, 09:36:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:55:17

Távolság

42.2 km

Tempó

05:35 p/km (10.76 km/h)

Edzésleírás

Budapest Marathon. 2 maratonom az 2010-es atheni utan.

Baljós előjelek után (eső,szél, és 10 fok-os előrejelzés) a rajtra eléggé megszelídült az eső, csöpögősre váltott. A futócipőm átázott ugyan, de a rajt előtt átcseréltem, ez így is volt tervezve is. A hőmérséklet kellemes, egyáltalán nem fáztam a rajt előtt a szemerkélő esőben (még szerencse,mivel a melegitőnek szánt szemeteszsákot fent felejtettem a buszon :)). 

Pozitivum, hogy vegig tudtam ugy futni, ahogy terveztem, nem kellett sehol belesetalnom es wc szunetre se kellett megallnom.

Kicsit negativum, hogy a GPS track kicsit megtevesztett, a nagy epuletek zavaro hatasa (?) annyi cikk-cakkot rajzolt az utamra, hogy 17-18 kilometertol mar 6-700 m-rel tobbet mert a valos teljesitesemnel, ami azert mar nem elhanyagolhato. En viszont elhanyagoltam, igy abban a tudatban voltam, h valamivel gyorsab tempoban haladok :), pedig ha nem teszem tudtam volna kicsit jobb tempot diktalni. (5:09-es atlagrol kezdtem lassulni, de 1-2 kmekent csokkent csak csak az atlagtempom 1s-cert, igy ugy ereztem, hogy boven meglesz az 5:30-as atlag a vegere).

Masik negativum, az Arpad hidon nem tudtam megenni a tervezett Power bar-t,amit a Palatinus elotti frissitoig kellett volna magamba tolni menetrend szerint, viszont hanyingerem lett tole rogtom, ahogy egy apro falatot probaltam magamba eroltetni, igy inkabb nem eroltettem (tudtam,h a Palatinusnal lesz iso meg magnesium lotty is)

A Margit-hidtol elvesztettem a hangot (zenet es a Runkeepert) a telombol a  fulembe, de nem nagyon foglalkoztam vele (ovtaskamba hatul el volt csomagolva a telo az eso miatt),azt gondoltam, hogy lemerult az akksija (csak a celba derult ki, h meg fut a tracker...).Pedig talan jol jott volna a zene az utolso kilometerekre (s talan ha figyelem a Runkeeper narratort,akkor itt mar azt is kikalkulaltam volna, hogy mennyivel probal megteveszteni, s le tudtam volna reagalni, ha megfelelo tempoval szaggathassam az utolso kilometereket)

Lenyeg, hogy osszesegeben jol sikerult, sikerult elernem a kituzott 4 oran beluli idod. S tudom,hogy fogok tudni ennel jobbat, mar azon gondolkodok, hogy mikor es hogyan ... :)

 Osszehasonlitaskent az 5 evvel ezelotti maratonom leirasa:

Athens Marathon 2010

(tehat fel ora javitas, s ha 5 evenkent fel orat javulok tovabbra is, akkor 20 ev mulva mar vilagcsucs kozeleben lehetek) 

RunKeeper track: https://runkeeper.com/user/csmiki/activity/672560305

Activity on Runkeeper

Befuto video:

32:50-nel erkezek:

Celbaerkezes 1

Befutom az elo kozvetitesben:

4:00:30-tol a szamlalon, a videon 55:33-tol:

Celbaerkezes 2

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:55:17 42.2 05:35 10.76 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!