Sneci-ke bringázás

2015.08.24 Hétfő, 17:49:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:25:45

Távolság

19.75 km Szint: 386 m

Tempó

04:21 p/km (13.82 km/h)

Edzésleírás

Hát, hol is kezdjem.... régen káromkodtam ennyit :-)

Ma szervezési okokból elmaradt a BAM, de az egész napi melóhelyi bolondokháza után ki kellett szellőztetni a fejem. A 11-es út felé nem akartam tekerni, jobban vágytam valami erdei környezetre - persze tudtam, hogy akkor az emelkedni fog.

A Lajos-forrás felé eddig 2x jártam, ecccer túrázva, ecccer futva, mindkétszer az erdőből megközelítve, tehát nem ismertem, hogy milyen lesz az erdészeti úton bicajjal - bár mintha mondta volna már valaki, hogy elég szintes a dolog... A tegnapi dimb-dombtól kicsit fáradt is volt a lábam, szakadt rólam a víz, izzadt a tenyerem (a bicajos kesztyűt meg otthon hagytam), mindenféle bogár és szúnyog repkedett az izzadt fejem körül (olyan volt, mint amikor egy disznóól körül zsonganak a legyek) - és csak emelkediett csak emelkedett. Kécccer le is szálltam, toltam a bringát, aztán nagy nehezen elértük a forrást. Itt meglepett egyébként, hogy ki van írva, mindenki a saját felelősségére ihat a vízből. Lefelé sem volt sokkal jobb a dolog, a rossz úton (kátyúk, por, apró kavicsok felhordva) nem mertem engedni a bicajt, ezerrel markoltam a féket, kellőképpen be voltam tojva.

Hát nem mondom, hogy élvezetes tekerés volt, küzdöttem rendesen, de azért azt meg kellett állapítanom, hogy marha mázli, hogy csak így lazán hétköznap meló után ki tudunk ugrani egy ilyen kirándulóhelyre, ahol az erdő gyönyörű és van oxigén rendesen.

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:25:45 19.75 04:21 13.82 386 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Tündüs képe

Tündüs 3187 napja

Sokszor  a dolgok nézópontja változtatja meg a helyzetet. Egs!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!