Pepe88 Úszás

2015.08.21 Péntek, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:28:34

Távolság

1.45 km

Tempó

19:42 p/km (3.05 km/h)

Edzésleírás

23 fokos volt a víz és engedélyezett volt a neoprén. De az enyém a legutóbbi normál szezonban (2éve) elszakadt, ezért nem volt és erre az 1 versenyre nem vettem, majd jövőre ha az egész nyáron használhatóm és tényleg szükség lesz rá. Úsztam a vízben tegnap is, akkor 24 fok körül volt, de teljesen jól úszható volt, nem éreztem nagy különbséget az uszodai víz hőmérsékletéhez képest. 

 

A víz nagyon koszos, mondjuk minden tó ilyen sajnos (kivéve Gyékényes), így a vízben látni nem lehetett, de CSERÉBE RENGETG BÓJA VOLT ÉS TUDTAM TÁJÉKOZODNI! Végre egy olyan úszás, amiben tudom is, hogy merre kell úszni és nem csak a többiek után megyek.

 

Viszonylag nyugis úszás volt, viszonylag elől voltam úgy éreztem, úgy 6. sor, de a legszélén és a bójához közel, úgyhogy elég nyugodtan tudtam úszni. Többnyire egyedül úsztam, se előttem, se mögöttem nem voltak lábvízen. A vége felé 3 (neoprénes) úszot is lehagytam a forduló után, szóval ez azt mutatja, hogy nem úsztam ki magamból mindent, el kellett volna mennem valami gyorsabb csoporttal talán az elején és lehetett volna jobb.

 

Jóleső lendületes úszás volt, mivel idén nem nagyon versenyeztem így sok tapasztalatom nincs hogy mi fér bele. Több vélemény szerint rövidebb volt a pálya, én egyelőre 1450-nek írom be, de lehet csak 1400 volt. 

 

Sprint távon idén Faddon úsztam a legjobb időmet, akkor 19:20-as tempót úsztam. Olimpia távot egyszer mentem, 3 évvel ezelőtt Szombathelyen, ahol 21perces tempóban mentem végig (az 1300méteren). Az úszásom még mindig pocsék, elég sok van benne érzésre! Főleg figyelembe véve, hogy 2 éve Hajósos Polys edzésről (amikor rendszeresen jártam) nagyon sokan simán lehagytak (és nem csak azért, mert neoprénben úsztak). Pedig amikor tehetem (ha épp nem vagyok sérült) úszok rendesen...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:28:34 1.45 19:42 3.05 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!