Sz.A.T futás

2015.07.25 Szombat, 16:06:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

04:19:28

Távolság

42.2 km

Tempó

06:09 p/km (9.76 km/h)

Pulzus

Átlag
134
Minimum
107
Maximum
149

Edzésleírás

Kimentem a futópályára és az első néhány száz méter után örömmel állapítottam meg, hogy a lábaim jól vannak jól működnek, a pulzusom nagyon is a helyén van és jól vagyok… így már csak egy martont kell futnom. Az első kör azzal telt, hogy feltérképeztem , hogy egy futókörön belül mit lehet enni – inni mit hol találok. Ami nekem nagyon bejött : háztartási keksz, cukros kóla, dinnye, víz.

És ezt tartottam mind a 8 kör alatt. Ettem ittam, a vizet hol magamra öntöttem hol megittam.

Jól voltam végig, csak a frissítőknél sétáltam bele de ott is azért, hogy meg tudjam inni maradéktalanul amit elvettem. Jó állapotban voltam végig öröm futás volt. Végig tudtam, hogy össz időben hol is tartok mert a célegyenesbe minden körben benéztem és láttam a nagy órát ami reggel  07:30 óta mérte az időt. A táv felétől már számolgattam is úgy számoltam ha minden jól és simán megy akkor 13 órán belül beérhetek. Érzésre az utolsó két körben lassulhattam szerintem de ez sem volt vészes.  Nagyon jó volt minden körben feleségemet  Mariannt és barátnőnket Albkét látni és biztató szavaikat hallani. Hihetetlen de egész nap nem találkoztam a versenypályán Nagy Attila sporttárssal csak a 3. futókör után. Megnyugtató volt, hogy ő is a pályán van és rója a kilométereket. Aztán a 3. 4. kör környékén lehűlt az idő néhány szem eső esett is ez a lehűlés nagyon jót tett szerintem mindenkinek…. Aztán teltek múltak a körök és elérkeztem az utolsó körhöz. A leghosszabb kör ez volt érzésre (pedig ugyanolyan volt mint a többi). Végig  örömködtem magamban hogy meg lesz ez most már, számoltam a sarkokat a fordítókat a kanyarokat a métereket a kilométereket  és aztán jött a célegyenes egy darabig a családommal feleségemmel fiaimmal futottam a cél felé aztán ők egy picit lemaradtak és egyedül futottam végül át a célvonalon…  Reggel jó volt elindulni de itt már jó volt megállni… A célban már vártak Albke és Nagy Attila sporttársak is.

Összességében a futással nagyon elégedett vagyok. Nem öltem meg magam tudtam magamra is és a környezetemre is figyelni, élveztem minden percét.

Örülök, hogy eljutottam ide és idáig, hogy egyéniben meg tudtam csinálni ezt a versenyt. Szeretném, hogy legyen folytatás remélem Isten is úgy akarja…….

 

Mikor befutottam kaptam egy szál virágot. Ezt a virágot annak kellet odaadni akinek a leginkább megköszönöm a támogatását. Ezt a virágot természetesen feleségemnek adtam akinek nagyon -nagyon köszönöm támogatását. Ha Ő nincs mellettem biztosan nem jutok el idáig. De sajnálom hogy csak egy szálat adtak mert én több köszönöm virágot  is át tudtam volna adni. Mivel csak egy szál virágot kaptam így csak szóban tudom a többieknek megköszönni.

 

Köszönöm Mesteremnek Csupinak, hogy megismertette velem és bevezetett ebbe a világba. (Ha Ő élne biztos vagyok benne, hogy hamarabb eljutottam volna ide)

Köszönöm Nagy Attilának a rengeteg közös edzést a biztatást.

Köszönöm volt váltó társaimnak, hogy cserben hagytak és nem indultak el velem váltóban. Így rákényszerítve, hogy egyéniben induljak el.

Köszönöm Albke barátnőmnek a bíztatást a korábbi edzéseket.

Köszönöm CsZolinak a hosszú téli alapozásokat.

Összidő: 12ó54p14mp

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:19:28 42.2 06:09 9.76 0 107 149 134
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

torolt_2457 képe

torolt_2457 3226 napja

Számomra nem volt kérdés, hogy megcsinálod! Nagyon büszke vagyok Rád. Hidd el, Peti is ott ment melletted nagy vigyorogva, biztatott és ő is állati büszke!!!

albke képe

albke 3229 napja

Tényleg megtetted, mert elhitted! Méghozzá nem is akárhogy!!! Nagyon büszkék vagyunk RÁD! Igazi példakép vagy! Mégegyszer Gratulálok!

szaga77 képe

szaga77 3232 napja

Tudom, soha ne mondd, hogysoha. És hogy soha nem hittem magamról, hogy valaha az életben maratont futok. De hogy ezt nem csinálom utánad, abban biztos vagyok. Emberfeletti, igazi sportemberi teljesítmény és beszámoló! Gratulálok Neked SZAT Nagymester!

Nagy Attila 81 képe

Nagy Attila 81 3237 napja

Tudtam,hogy meg tudod csinálni és ami még fontosabb,hittél magadban!A felkészülésed,hozzáállásod alapján,ez a hihetetlen teljesítmény garantált volt.BÜSZKE VAGYOK RÁD!GRATULÁLOK AZ ELSŐHÖZ.............!!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!