Pepe88 egyéb

2015.08.02 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

4hetes ciklusban a 2.hét. Készülés gőzerővel a budapesti távra, illetve előkészületek a 2016-os IM-re készülést tekintve, valamint fogyási szándékkal folytatott edzések is. 

 

Úgyhogy így elég összetett, meg mindenfélét akarok/akarnék csinálni. Nagyjából megcsináltam a héten amit szerettem volna. A hétvégére, vasárnapra lett volna még egy edzés, de sajnos Fadd Dombori 2 napot is kivett az edzéseimből! Egyrészt azért egy minimálisat, 1 napot rápihentem előtte, de másnapra, vasárnap először fáradtan keltem fel nagyon. Akartam azért edzeni, vaciláltam hogy polys tekerés legyen-e, vagy fussak egyedül, de addig gondolkodtam ezen, hogy a polys tekerést lekéstem. Futni viszont nem volt erőm elmenni és végül visszaaludtam 11körül. Délután már nem voltam fáradt, de éreztem hogy a szervezetemet megviselte a fadd-i verseny azért, úgyhogy inkább mézes teázok mintsem hosszút fussak.

 

Tényleg semmi értelme nincs most 20km-t futni az olimpiai távra készülve és ami miatt nagyon szerettem volna ezt az edzést amiatt sem kell: vagyis fogyási szándék miatt futnék leginkább hosszúakat, de elnézve a hetemet és az étkezésemet fogyni nagyon könnyen tudok úgy (is) ha odafigyelek a táplálkozásra. Hiába futnék heti 70-100km-t, ha közben esténként továbbra is tolnám magamba a kajákat, szóval inkább a kaja a kulcs a fogyásban, mintsem a brutál edzés. Illetve Fadd is bebizonyította, hogy futni tudok,állóképességem bőven van, gyorsulni kéne, nem pedig 20km-t lekocogni 6percesben, úgyhogy ha már futok inkább iramot futok,futnék!

 

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!